Babyalbum maken bij SaalDigital

Lees hier mijn review van het babyalbum van mijn zoontje, welke ik maakte bij Saal Digital en voor jou een kortingsbon van 20 euro!

Eindelijk een babyalbum maken

Ik heb de afgelopen weken nuttig besteed. Eigenlijk had ik het al veel langer op de planning, maar het is er eindelijk van gekomen. Het babyalbum van mijn zoontje (inmiddels 4 jaar) is besteld. Ik had mij voorgenomen om zijn babyalbum tijdens mijn verlof te maken. Zijn zusje is inmiddels 2,5 jaar en haar babyalbum ligt al enige tijd in onze kast. Hoe langer ik het uitstelde, hoe moeilijker ik het vond worden.

Gelukkig heb ik in het begin (vanaf zijn geboorte) per week en per maand mapjes gemaakt en zelfs een selectie foto’s in een mapje “fotoalbum” geplaatst. Dat is wel echt een tip, mocht je net een kleintje hebben gekregen!

Toch was dat na “3 maanden” wel klaar en moest ik dus op verschillende telefoons, externe harddisks en computers op zoek naar foto’s. Telkens kwam ik weer zoooo veel leuks tegen dat het album inmiddels heel dik is geworden.

babyalbum saal

Babyalbum maken bij Saal Digital

Saal Digital is een website waar ik vorig jaar kennis mee maakte. De software moet je even leren kennen, maar werkt erg fijn en tot nu toe foutloos. Ik heb bij het maken van het album geen enkel probleem gehad. Als je door hebt hoe het werkt kun je heel snel een album in elkaar zetten, met mooie toevoegingen qua randen of afbeeldingen e.d..
Ik heb een heel dik album gemaakt, want ik had echt veel te veel leuke foto’s.

babyalbum saal digital

Over mijn zoontjes babyalbum

Fotoboek 21 x 28 cm
Binnenkant: fotopapier glanzend
92 pagina’s
Cover: glanzend, gewatteerd
Prijs: € 89,45 en € 4,30 verzendkosten.

Over Saal Digital

Saal Digital biedt veel meer dan allen album. Ik heb ook een foto op alu dibond laten afdrukken vorig jaar. Daar ben ik nog altijd heel erg blij mee.

Bestel je fotoalbum met 20 euro korting bij Saal Digital. De kortingscode is geldig tot en met 30 juni 2018 bij besteding vanaf € 39,95. Kortingscode: MAMASMIND18.

Voorwaarden:
* Geldig voor nieuwe klanten
* Minimale bestelwaarde van € 39,95
* Kan worden gebruikt op elk product
* Geldig tot 30/06/2018
* Deze waardebon is niet met andere waardebonnen of acties te combineren.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *