Ledikantdeken van Little Dutch

Een kinderkamertje, dat mag toch een prinsessenwoning zijn, of niet? Hier wel hoor en het begint er steeds meer op te lijken bij ons in huis. De stoere jongenskamer van de grote broer (denk aan robotjes en auto’s) met daarnaast de mooie roze babykamer voor het kleine zusje. Voor het babykamertje van mijn dochtertje heb ik onlangs een prachtig roze ledikantdeken van Little Dutch ontvangen. Wat een prachtig dekentje, dat maak de kamer toch in één keer af?

Little Dutch nieuwe collectie 2016

Little Dutch is een van mijn favoriete babymerken, ze kunnen een kinderkamer echt omtoveren tot een magisch mooie ruimte. Ik kreeg een heel mooi pakketje opgestuurd. Als je zoiets, prachtig verpakt, met een handgeschreven kaartje ontvangt, dan word je toch blij. Het kaartje krijgt een plekje op het prikbord, het cadeautje wordt uitgepakt.

What's on mama's mind Little Dutch

Het concept van dit mooie merk: “kleurrijke baby- en kinderaccessoires  voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn.”

What's on mama's mind overzicht little dutch

Roze ledikantdeken Little Dutch

Vorige week mocht ik een badcape en aankleedkussenhoes van Little Dutch verloten. Toen konden jullie al een beetje kennis maken met de nieuwe collectie. De gelukkige winnares werd vrijdag ook verrast met het door haar gewonnen pakketje. Ze benoemde direct de mooie kwaliteit. Dat is wat ik zelf ook ervaar. Benieuwd wat er in mijn pakketje zat? Waarschijnlijk niet, want ik heb het al 10 keer verklapt ofzo. Het is dus een prachtige, supermooie, superzachte, superlieve, allerschetigste roze ledikantdeken; Pure & Soft in sweet pink. Hij is net zo mooi en zacht als hij klinkt. Mijn babykamertje is inmiddels bijna af, een ledikantdeken ontbrak nog. Dit is de perfecte kleur voor in roze met witte babykamer.

little dutch ledikant deken

Binnenkort maak ik een mooi overzicht met foto’s van ons babykamertje, met een mooi opgemaakt bedje. Met daarop natuurlijk dit prachtige ledikantdekentje. Dus nog even geduld. Uiteraard heb ik op instagram al wat sneak previews laten zien. Het roze babykamertje vol met konijnen.

Whats on mamas mind kinderkamer 5

Negenmaandenbeurs 2016

Wil je ook al het moois van Little Dutch zien? Little Dutch presenteert zich op 24 t/m 28 februari op de Negenmaandenbeurs in hal 8 op stand 08.513. De Negenmaandenbeurs is je vast nog niet ontgaan. Die vindt jaarlijks plaats in de RAI in Amsterdam. Altijd de (een na) laatste week van februari, volgens mij. Zorg dat je er ook bij bent!

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Ledikantdeken Little Dutch
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Ledikantdeken van Little Dutch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *