Lief! lifestyle pyjama voor de zomer

What's on mama's mind voor het raam pyjama liefDe afgelopen weken was het erg warm in huis. Bij ons op de kinderkamer was het soms wel 32 graden. De ventilator werd aangezet en wanneer de mogelijkheid er was om de ruimtes even te laten doorwaaien dan deden we dat.

Ik herinner me dat ik het vorig jaar, toen was hij 6 maanden, heel lastig vond om in te schatten wat je hem qua kleding aantrok. Nu hij wat “ouder” is vind ik dat gelukkig een stuk makkelijker.

Sowieso draagt hij in de zomer zelden een rompertje. Een broekje met shirtje is veel luchtiger. En bij het slapen enkel een luiertje met een heel dun slaapzakje.

Op wat minder hete dagen dan krijgt ons kleintje ’s avonds en ’s morgens een pyjamaatje aan. Dat zit veel fijner dan de spijkerbroekjes en shirts. In zijn pyjama kan hij lekker bewegen, nog even spelen of bij ons op schoot een boekje lezen.

Hoe ideaal en leuk is deze pyjama van lief! lifestyle dan? Perfect voor de zomer, met de korte broek en korte mouw.What's on mama's mind - scooter Lief lifestyle Het materiaal is heel zacht, flexibel en comfortabel.

Onze dreumes (1,5 jaar) maakte de outfit uiteraard af met zijn favoriete kaplaarzen, zoals je hierboven ziet. Die laarsjes trekt hij tegenwoordig zelf aan. Soms zelfs de juiste laars aan de juiste voet, maar dat is geen garantie voor een volgende keer. Vanzelfsprekend volgt er wel een applausje voor jezelf, ongeacht of ze goed zitten of niet.

Toen ik het pyjamaatje binnen kreeg vond ik het moeilijk om in te schatten of hij hem wel zou passen. Deze dreumes is lang en slank, wat kleding kopen niet altijd makkelijk maakt. Het broekje leek vrij wijd. Maar toen we hem aantrokken paste het perfect.

Hij is precies 18 maanden. Het setje dat hij aan heeft is maatje 86/92. Qua kleding zit hij nu voornamelijk in maat 86, al mogen broeken nog best weleens in maat 74. Hier kan hij in elk geval de hele zomer en begin herfst van genieten. Daarna wordt het weer tijd voor lange broeken gok ik.

What's on mama's mind bakfiets pyjama liefWhat's on mama's mind bakfiets lieflifestyle‘s Morgens gaat hij het liefst even een rondje rijden met zijn bakfiets. Doordat deze vier wielen heeft kan hij dat ook al sinds zijn eerste verjaardag, toen hij hem kreeg.

Een paar leuke fotootjes in zijn pyjama op de bakfiets mochten dan ook niet ontbreken.

Enige tijd terug is de lief! lifestyle winkel hier in Nijmegen verdwenen, helaas. Gelukkig kom je ze nog tegen op genoeg andere plekjes. De pyjama kan je bijvoorbeeld kopen bij de lief! lifestyle conceptstore in Sliedrecht. Of ga direct naar de pyjama in de shop (€ 29,95).

Wil je ook op de hoogte blijven van alle leuke spulletjes van lief! lifestyle? Ze zijn te volgen op social media:
Twitter: @lief_lifestyle
Instagram: @lief_lifestyle
Facebook: lieflifestyle

What's on mama's mind spelen lamp pyjama liefWhat's on mama's mind pyjama lief tv

Behalve fietsen in de bakfiets, is de pyjama ook prima geschikt om (onder toezicht natuurlijk) de elektronica in huis te inspecteren.

Opgestuurd artikel klein

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Lief! lifestyle pyjama voor de zomer

  Ellen PelserFroon

  (17 juli 2015 - 10:55)

  Wat een leuke pyama voor de kleine man en ja de laarzen maken het helemaal af. Stoer ventje.

  Auke

  (16 juli 2015 - 11:03)

  Erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *