Fotoshoot bij Shoesme kinderschoenen

Naomi is moeder van Ivy. Op What’s on mama’s mind las je al een paar keer een leuke gastblog van Naomi. Nu vertelt ze over haar ervaringen als moeder van een model! Ivy mocht namelijk model staan voor de zomercollectie van het ontzettende mooie schoenenmerk Shoesme!

Fotoshoot Shoesme door Naomi gastblog1Modelletjes gezocht voor Shoesme

Naar aanleiding van een berichtje: “modelletjes gezocht” op Instagram door Shoesme en een tag van mamasmind had ik mijn stoute schoenen aangetrokken. Laat ik weer eens een gokje wagen voor Ivy, was mijn gedachten. Door middel van een mail , een kleine voorstel tekstje en uiteraard wat foto’s van Ivy heb ik dan op verzenden gedrukt. Ik heb Ivy aangemeld als model voor Shoesme.

Een mailtje terug van Shoesme

Na een aantal dagen had ik tijdens mijn inmiddels bijna wekelijkse meeting met andere gastblogger Kim en webshophouder Deborah van Little Lauren Store een mailtje terug van Shoesme. Ik was natuurlijk dol enthousiast, en liet het gelijk de andere dames lezen. Een duidelijke mail luide als volgt:

“Bedankt voor het opgeven van Ivy als fotomodelletje voor Shoesme. Wat een ontzettend leuk meisje! ”

Uiteraard was ik daar gelijk mee eens Haha. De fotoshoot zou op het hoofdkantoor in Tilburg plaats vinden, wij werden daar rond de middag verwacht. voor ons is Tilburg iets meer als een uur rijden maar Ach!! Het was het waard! Een leuk dagje erop uit.

De dag van de fotoshoot van ShoesmeFotoshoot Shoesme door Naomi gastblog1

De dag van de fotoshoot zijn wij in de ochtend al gaan rijden. Aangezien ik nog nooit in Tilburg was geweest en natuurlijk van winkelen houd, leek het mij een leuk idee om eerst wat te winkelen en daarna even met Ivy ergens wat te gaan eten. Zo gezegd zo gedaan, ik had meteen de Zara onveilig gemaakt. Met mijn telefoonnavigatie in de hand ben ik opzoek gegaan naar ergens waar we konden eten. Ik kwam aan bij een soort boekenwinkel binnen waar een koffietentje in zit, genaamd Gianotten Mutsaers. Allereerst een echte aanrader, je zit heerlijk rustig en wordt voorzien van een heerlijke koffie.

Op naar het hoofdkantoor van Shoesme, met ons fotomodel

De tijd begon te dringen we moesten snel opzoek naar het hoofdkantoor. Naar even zoeken had ik het dan gevonden, een prachtig pand wat ook lijkt op een schoenendoos! Wij werden vriendelijk verwelkomd en werden meegenomen naar boven. Twee trappen op, naar een heel mooie lichte zolder met studio. Superleuk, er was al een knap meisje bezig met een fotoshoot.

Ivy zo nieuwsgierig als ze is liep er natuurlijk meteen op af. Wat goed verzorgd, alles lag klaar en zelfs op de achtergrond had Shoesme K3 muziek opgezet. Wat een ervaring, mijn kleine meid was behoorlijk ondeugend en liep voortdurend heen en weer. Het blijven kleine kinderen en je kunt hun “mood” nooit inschatten. Gelukkig was de fotografe en waren de dames van Shoesme erg begripvol voor mijn ondernemende dame, haha!
Na afloop krijgen wij een super coole goodiebag mee naar huis en was Ivy moe maar voldaan. Op naar huis!

Fotoshoot Shoesme door Naomi gastblog1

Mooie foto’s

De eindresultaten liegen er niet om, al vind ik mijn eigen kind sowieso altijd mooi. Veel verschillende poses en gezichtsuitdrukkingen, ik mocht een aantal foto’s gebruiken voor op de blog van What’s on mama’s mind. En de rest? Zullen jullie terug vinden bij Shoesme zelf. Ze is al voorbij gekomen op Facebook van Shoesme en Instagram van Shoesme.nl!

Alleen al vanwege de mooie modelletjes is het extra leuk om de nieuwe zomercollectie te shoppen, haha!

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Fotoshoot bij Shoesme kinderschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *