Little Stories geboorteraam

What's on mama's mind geboorteraam amsterdamHeb je weleens van een geboorteraam gehoord? Little Stories biedt je de mogelijkheid om eens wat anders te doen dan de traditionele manier van het vieren van de geboorte van je kleine wondertje. Heb je bijvoorbeeld geen tuin waar een kraambord in kan? Dan kun je nu ook je raam naar wens laten versieren.

Toen mijn dochtertje geboren was plaatsten mijn ouders een grote houten giraffe in onze tuin. Onze moderne ooienvaar pronkte met de naam van ons dochtertje in de voortuin. Hoewel we pas één dag in onze nieuwe wijk woonden, kregen we al gauw een heleboel lieve kaartjes door de brievenbus van de buren die het bord zagen.

Ons zoontje werd echter twee jaar eerder geboren. We woonden toen nog op een appartement. De houtenooievaar stond wel bij ons in de woonkamer, maar was niet zo goed te zien vanaf de straat. Als we toen voor een geboorteraam hadden gehoord, hadden we hier vast gebruik van gemaakt.

Je kunt bij Little Stories naar eigen wens een geboorteraam laten samen stellen of een ontwerp latenWhat's on mama's mind geboorteraam amsterdam maken. Misschien wil je het raam wel in stijl van het geboortekaartje laten maken. Het contact is eenvoudig en persoonlijk. Je belt ze simpelweg op of je mailt je wensen door. Geeft aan welke grootte het raam heeft.

Wanneer de baby is geboren wordt het geboorteraam geproduceerd in de vorm van een sticker.
Je krijgt een gemakkelijke gebruiksaanwijzing erbij. Maar je kunt voor een kleine meerprijs hem laten plaatsen door Little Stories, dit kan in Amsterdam en omgeving.
De geboorteraamsticker wordt aan de binnenkant van het raam geplaatst waardoor deze zolang kan blijven zitten als dat de kersverse ouders zelf willen.

De sticker kan zo worden geproduceerd dat deze aan de binnenkant leesbaar is of aan de buitenkant. Net waar je zelf voor kiest. Wil je iets origineels en opvallens? Met Little Stories heb je echt iets unieks waar je een lange periode van kan genieten!

De prijs die Little Stories vraagt voor een geboorteraam is: 79.-

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Little Stories geboorteraam

 • 25 augustus 2017 om 11:28
  Permalink

  Ik ben leuke ideetjes aan het verzamelen voor wanneer ik straks bevallen ben, en kwam dit artikel tegen. Dit is wel echt een heel leuk en origineel idee. Bedankt!
  Groetjes,
  Gerjanne de Kock Derksen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *