Mermaze Mermaidz Zeemeermin pop

Wat is er mooier dan een zeemeermin? Mijn dochter had een grote wens, een zeemeermin staart als ze haar C-diploma had gehaald. Die kreeg ze, met een vin en prachtige staartrok. Deze Mermaze Mermaidz zeemeerminpop had haar aandacht al getrokken op de reclames op tv. Wat zijn ze mooi.!

mermaze mermaidz zeemeerminpop

Mermaze Mermaidz

MGA Entertainment heeft in juni 2022 de populaire Mermaze Mermaidz-poppen uitgebracht in de Benelux. Het assortiment bestaat uit vijf kleurrijke zeemeermin-poppen die niet alleen ieder over een eigen karakter en uitstraling beschikken, maar ook worden gekenmerkt door een staart die op een unieke manier van kleur verandert. Daarnaast heeft elke Mermaze Mermaidz-pop scharnierpunten bij de nek, schouders, ellebogen, polsen, romp, taille en vin om vele verschillende poses mogelijk te maken.

Pien Ooms, Marketing Manager bij MGA Entertainment, vertelt: “In het afgelopen jaar hebben we een enorme groei gesignaleerd binnen de fashion-poppen-categorie en als expert op dit gebied zijn wij dan ook ontzettend trots om Mermaze Mermaidz aan ons portfolio toe te voegen. Kenmerkend voor deze poppen zijn niet alleen de staarten die van kleur veranderen als ze in aanraking komen met water, maar ook hun sterke gevoel voor mode, rijke details en karakteristieke accessoires.”

Maak kennis met de Mermaze Mermaidz: 

  • Harmonique – Een geboren popster die moeiteloos in de spotlights treedt, maar ook de ruimte geeft aan haar vrienden. Haar positieve spirit verlicht niet alleen het podium, maar eigenlijk iedere plek waar zij naartoe zwemt. 
  • Jordie – De bereidheid om hard te werken en de juiste mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat Jordie is uitgegroeid tot een icoon in de wereld van sport. Ze moedigt de andere Mermaidz aan om dapper te zijn, hun eigen grenzen te verleggen en actie te ondernemen. 
  • Riviera – Een creatieve rockster die regelmatig tegen de richting in zwemt. Riviera doet niets liever dan nieuwe muziek schrijven, gitaar spelen en samen met haar zus Harmonique op het podium staan. Ze kan rebels zijn, maar heeft een klein hartje en deze zachte kant komt ook tot uiting in haar muziek. 
  • Shellnelle – Modeontwerpster in hart en nieren. Ze zet nieuwe trends en inspireert haar vrienden door de wereld op een unieke manier te bekijken. Shellnelle is energiek en maakt haar vriendinnen vaak aan het lachen. 
  • Kishiko – Populair op het internet en succesvol als content creator. Kishiko houdt ervan om haar leven te delen met de wereld en mede dankzij haar impulsiviteit en optimisme heeft ze het ver weten te schoppen.  

Dompel je onder in de Mermaze Mermaidz-animatieserie

Naast de release van de poppen schitteren de vijf vriendinnen ook in een bijbehorende animatieserie, die vanaf eind juli te zien is in het Nederlands en Vlaams. Nieuwsgierige kijkers kunnen de eerste aflevering wel alvast in het Engels bekijken en kennismaken met de Mermaze Mermaidz.

mermaze mermaidz zeemeerminpop
Staart van Shellnelle verkleurt in koudwater

Shellnelle

Wij ontvingen de prachtige Shellnelle een mooie zeemeermin met een roze staart, tot je haar staart in koud water houdt. Dan kleurt de staart prachtig groenblauw. Wij probeerden haar staart eerst in het zwembad in de tuin uit, dat water was (gelukkig) te warm en verkleurde staart niet. We pakten heel koud water uit de kraan, met een extra coolpack erbij, zodat het lekker snel ging. En ja, direct kleurde de staart van roze naar blauwgroenig. Zo gauw ik haar uit het water haalde was de staart ook weer roze. Wat een toffe toevoeging aan een pop waar het sowieso al leuk mee spelen is. Goed voor het fantasiespel voor meiden vanaf een jaar of zes. Grote meiden poppen noemen we ze.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *