Monopoly Valsspelers editie

Op 19 maart, Wereld Monopolydag, deelde ik met jullie het nieuws dat er een Valsspelers editie aan zou komen. Dit najaar lag hij dus echt in de winkels en was ook nog eens winnaar bij de Verkiezing Speelgoed van het jaar in de categorie 8 en 9 jaar!

Monopoly Valsspelers editie

Valsspeelonderzoek

Maar liefst een kwart van de Nederlanders zegt wel eens vals te spelen met Monopoly. En dan gaan we er maar vanuit dat de rest eerlijk geantwoord heeft. Wil je teruglezen hoe het ook al weer zat met het Monopoly Valsspelers Onderzoek? Wie spelen er mee vals? Mannen of vrouwen? En wie worden er eerder betrapt? Lees in de link hierboven het artikel terug, ik vertel je hieronder graag meer over de nieuwe editie, waarbij Valsspelen de norm is!

Monopoly Valsspelers editie

Zeker is dat Monopoly al meer dan 80 jaar stevige emoties oproept bij de spelers: plezier, strijdlust, de zoete overwinning of keihard bankroet. Het zal niet de eerste keer zijn dat een speler even wat geld van de bank ‘leent’, ‘per ongeluk’ de pion van een ander verzet of als verliezer het bord omkiept. Valsspelen blijkt ongeveer net zo leuk als iemand betrappen. Met die inspiratie ontwikkelde Hasbro de Monopoly Valsspelers Editie: de eerste Monopoly-variant waarin valsspelen niet alleen getolereerd wordt, maar zelfs nodig is om te winnen!

Monopoly Valsspelers editie

De spelregels, het bord en de valsspeelkaarten geven valsspeel-opdrachten waar je voor beloond wordt! Zorg alleen dat je niet betrapt wordt, want anders
wacht je de handboei waarmee je aan het spelbord geketend wordt en een nachtje cel.

Monopoly Valsspelers editie

Het leuke aan het spel is dat het herkenbaar is met de reguliere editie, maar toch een extra spanningselement meebrengt. Je weet dat er vals gespeeld wordt, maar wanneer? Er zijn speciale kaarten met opdrachten om vals te spelen, maar zorg dat je niet gesnapt wordt. Een groot verschil met het originele spel is dat in dit spel er geen bank is, maar iedereen is de bank.

Wij vinden het erg leuk om met elkaar of met vrienden spelletjes te doen ’s avonds. Dit spel is een erg leuke aanwinst! Een echte aanrader voor Sinterklaas of Kerst of gewoon voor een verjaardag!

Leeftijd: 8+
Consumentenrichtprijs: €31,99

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Monopoly Valsspelerseditie
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *