Muursticker met tekst van Muurstickerstunter


Muurstickers zijn erg populair, momenteel zie je ze overal voorbijkomen. Muurstickers met bomen en dieren voor de kinderkamers, muurstickers van auto’s en minions, maar ook tekststickers.

Dat laatste leek mij zelf ook erg leuk voor onze babykamer. Bij Muurstickerstunter bestelde ik deze sticker. Voor boven het ledikantje van m’n dochtertje.

Muurstickerstunter heeft een What's on mama's mind kleuren en lettertype “tekst generator” waar je kunt aangeven wat de lengte van de tekst mag zijn, welk lettertype je wilt en welke kleur je wilt. Zo kun je ook oefenen met wat zinnen, uitspraken of bijvoorbeeld een songtekst om te kijken of je het mooi vindt en hoe je het mooi vindt.

imagePlaats je alles op één regel of op meerdere? Het is ideaal en erg origineel, ik was het tenminste nog niet eerder ergens tegen gekomen.

Als jij ook zo’n sticker wilt dan kan dat misschien wel gratis. Tot en met 8 november heb ik namelijk nog een winactie online voor shoptegoed en gratis verzending voor zo’n leuke sticker. Maar je mag het ook inzetten voor elke andere sticker op de website naruurlijk.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *