Sinterklaaskalender

What's on mama's mind Sinterklaaskalender 14 november komt Sinterklaas weer in het land. Mag jouw kleintje zijn of haar schoen zetten? Onze dreumes is nog aan de jonge kant, ik weet niet of hij er iets van mee krijgt. Hij mag wel z’n schoen zetten. Hij is gek op cadeautjes uitpakken en zal het dus reuze interessant vinden als er straks een pakje in z’n regenlaarzen zit.

By Bineke maakte deze leuke What's on mama's mind ByBineke Sinterklaaskalender. Hierop kun je aangeven wanneer je kleintje bijvoorbeeld zijn schoentje mag zetten en kan hij of zij aftellen tot wanneer Sinterklaas aankomt of tot pakjes avond.

Hoe vaak mag jouw kind zijn schoen zetten? Ik zag laatst ergens een poll waarbij de meeste kinderen 1 a 2 keer in de week (meestal woensdags en zaterdag) een cadeautje in hun schoen krijgen. Veel mochten elke dag zetten, maar kregen dan niet altijd wat. Of soms een mandarijn of een appel, een handje pepernoten, maar niet elke dag een pakje.

What's on mama's mind Mijn zoontje mag dus ook zijn schoen zetten, maar ik denk dat hij het concept Sinterklaas nog niet snapt, wel vindt hij cadeautjes uitpakken superleuk, dus dat komt wel goed. Hij heeft de gratis Sinterklaaskalender van By Bineke in elk geval al vol enthousiasme ingekleurd.

Download hier de free printable Sinterklaaskalender.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Sinterklaaskalender

  Joke | Studiomam

  (6 november 2015 - 12:46)

  Mijn dochter vindt het altijd leuk om zelf een sinterklaaskalender te maken (lees: knutselen met mama). Ook erg leuk!!

   mamasmind

   (6 november 2015 - 16:55)

   O dat kan ik me voorstellen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *