ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis is de Winnaar Speelgoed van het Jaar 2019!

Gisteren vond de uitreiking van de verkiezing Speelgoed van het jaar 2019 plaats, in Nemo Amsterdam. Wij waren erbij, binnenkort lees je hier meer over de winnaars. Mijn kinderen mochten de prijs uitreiken in de categorie 0 tot 3 jaar. Daar was Vtech met ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis de grote winnaar.

Winnaar Verkiezing speelgoed van het jaar Vtech 2019

In de categorie 0-3 jaar is het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis de winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 geworden!

Kleine vriendjes, grote verhalen, eindeloos plezier

ZoomiZooz vtech

VTECH – Psssst… jouw kleintje heeft er nog geen notie van, maar we willen ‘t jou niet onthouden: er breekt een nieuwe rage aan! ZoomiZooz veroveren binnenkort de wereld van 1 tot 5-jarigen. De guitige tuimeldiertjes worden wannahaves, collectors’ items met stip. Ze zijn klein, handzaam, karakteristiek en compatibel met alle ZoomiZooz speelsets die eveneens verschijnen.

VTech is vol vertrouwen. De producent van educatief speelgoed voor elke fase in een kinderleven weet inmiddels welke introducties kansrijk zijn. Zonder op de muziek vooruit te lopen geeft ZoomiZooz vertrouwen. Het Klim & Verken Boomhuis uit de ZoomiZooz-serie is zelfs de winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in Nederland.

Om de verhalen in het koppie van je kleintje ruimte te geven, komt VTech meteen met 24 karakters, een complete familie! Stuk voor stuk tuimelaars, draaikonten voor een klein prijsje. Ze worden overigens ook, nog voordeliger zelfs, in setjes van drie of zes verkocht. Zo staat helemaal niets het spannende rollenspel in de weg, het avontuur kan meteen beginnen.

Advies verkoopprijs: VTech ZoomiZooz € 2,95 per stuk, ZoomiZooz 3 pack € 7,95 , ZoomiZooz 6 pack € 13,95. Klim & Verken Boomhuis € 49,95

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zoomizoom Vtech
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *