Beurs Eigen Huis 2020

Ook dit jaar vindt Beurs Eigen Huis weer plaatst. Op 6 t/m 8 maart 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Aangezien wij deze zomer een verhuizing op de planning hebben, zijn wij zeer geïnteresseerd in wat er allemaal te vinden is op de beurs. Ook mocht ik 20 kaarten verloten onder lezers van de blog, dus wie weet kom ik je wel tegen.

Beurs eigen huis 2019

Beurs Eigen Huis 2020

Waarom je dit voorjaar zeker naar Beurs Eigen Huis wilt in Jaarbeurs Utrecht lees je hier.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Nederland
Datum: 6 t/m 8 maart 2020
Entreeprijs: Bekijk hieronder de korting op Beurs Eigen Huis

Beurs eigen huis 2019

Beurs Eigen Huis is dit voorjaar groener dan ooit! Experts uit alle duurzame hoeken van de bouw- en woonbranche komen van 6 t/m 8 maart 2020 naar Jaarbeurs Utrecht. Zij geven advies over alle mogelijkheden en verrassen je graag met inspirerende verhalen. Welke bouw-, verbouw-, of verhuisplannen je ook hebt: op de Voorjaarseditie 2020 van Beurs Eigen Huis ontdek je hoe je die plannen op duurzame wijze realiseert!

Voorjaarseditie 2020: duurzamer dan ooit

Droom je ervan om een duurzaam huis te bouwen, of wil je weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Op Beurs Eigen Huis ontdek je alles over de mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel experts aanwezig die je laten zien hoe je van jouw huis een groen droompaleis maakt. Zo weet je na een bezoek aan de beurs precies welke stappen je kunt zetten, of welke experts je verder kunnen helpen bij de realisatie van jouw duurzame woonwensen. Handig!

What's on mama's mind huis 3

De meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van de Benelux

Ook als je goed geïnformeerd wilt starten met het bouwen of verbouwen van je woning, is Beurs Eigen Huis dé plek om informatie in te winnen. Met meer dan 250 experts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt. Werkelijk alle woonvragen worden tijdens een beursbezoek beantwoord. Wil je de badkamer uitbreiden? Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wil je een nieuwe keuken, stalen deuren, de tuin opnieuw aanleggen of een kantoor aan huis? Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag. Heb je (nog) geen concrete plannen, maar wil je vooral inspiratie opdoen? Dan kan dat ook. Beurs Eigen Huis barst van de inspirerende ondernemers die je op (ver)bouw- en woongebied verrassen met trendsettende, of juist hele klassieke vondsten. Je ontmoet er bevlogen vakmensen die maar één ding willen: jouw huis omtoveren tot een droomhuis. En als het even kan, maken ze het nog hartstikke duurzaam ook.

What's on mama's mind huis

Beurs Eigen Huis met korting

Maak werk van jouw (duurzame) woondromen en kom langs tijdens de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis. Van 6 t/m 8 maart 2020 is Jaarbeurs Utrecht de ideale plek voor iedereen met bouw-, verbouw-, verhuis- en verduurzamingsplannen. Heb je nog geen tickets? Koop ze online met korting! Ticket zijn te koop via realiseerjedroomhuis.nl. We zien je graag bij de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis! Tot die tijd inspireren we je graag via Instagram en Facebook.

Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer!

Datum Beurs Eigen Huis: 6 t/m 8 maart 2020
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen: online ticket € 14,00 p.p. (via www.realiseerjedroomhuis.nl), € 17,50 p.p. aan de kassa.
Kinderen t/m 16 jaar gratis entree. Er een gratis kinderknutselplein.

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op de website van Beurs Eigen Huis

Lees ook over Kim’s nieuwbouwhuis.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

8 gedachten over “Beurs Eigen Huis 2020

 • 12 februari 2020 om 19:05
  Permalink

  Ik zou heel graag inspiratie opdoen en leren van de lezingen voor mijn eerste eigen huisje!

  Beantwoorden
 • 9 februari 2020 om 21:52
  Permalink

  Precies 25 jaar geleden heb ik voor het eerst de badkamer bedacht, gemaakt en ingericht en hij is nooit veranderd sindsdien. Het wordt dus tijd om dit re doen en ik kan daar wel wat hulp aan ideeën bij gebruiken!

  Beantwoorden
 • 9 februari 2020 om 15:15
  Permalink

  Onze keuken is aan vervanging toe. Wij zijn al rond wezen kijken, maar hebben nog niet de keuken gevonden die wij willen. Dus kunnen wel wat ideeen gebruiken.

  Beantwoorden
 • 8 februari 2020 om 23:05
  Permalink

  De serre opnieuw aankleden: maar hoe? En waar te beginnen?

  Beantwoorden
 • 4 februari 2020 om 14:15
  Permalink

  Hier gaat de benedenverdieping een metamorfose krijgen, dus inspiratie kunnen we hier zeker gebruiken! 😍Fingers crossed 🍀

  Beantwoorden
 • 4 februari 2020 om 07:07
  Permalink

  Ben ik weer🙈 Ik doe graaaaaag mee met de winactie!!🙏🏼🍀 Wij gaan ons eigen huis bouwen, met eindeloos veel opties en keuzes die gemaakt moeten worden😳 Ik kan wel eindeloze inspiratie gebruiken 🍀🙏🏼

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *