Nijntje op de kinderboerderij

Net als kinderen is nijntje gek op dieren. Dit boek staat er vol mee. In het doorkijkboek vol babydieren ontdek je allerlei dieren die geboren worden op de kinderboerderij. Dit boek past perfect bij deze tijd van het jaar, nu alle lammetjes weer geboren worden en vogeltjes uit hun eitjes kruipen. Vaak is er wel een kinderboerderij in de buurt te vinden die je mag bezoeken en waar kinderen geitjes kunnen aaien en naar andere kleine dieren kunnen kijken. Beleef de voorpret met het boek en oefen gezamenlijk op alle dierengeluiden.

nijntje op de kinderboerderij

Nijntje op de kinderboerderij

Ontdek welke dieren er geboren zijn in nijntje op de kinderboerderij. Nijntje ziet kuikentjes, eendjes en zelfs een kleine kangoeroe. Ook thuis is er een baby’tje. Wie zou dat zijn?

Dit vrolijke kartonboek staat vol kleine en grote kinderboerderijdieren en bevat doorkijkjes om interactie te stimuleren. Welke dieren zie je op de volgende pagina?

nijntje op de kinderboerderij
ISBN 978-90-5647-897-1
10,95 euro

Winactie nijntje op de kinderboerderij

Win: Nijntje op de kinderboerderij
Wanneer: t/m 22 maart 2022
Hoe: Laat weten dat je meedoet door een reactie achter te laten. Meedoen kan ook op Instagram @mamasmind. Bekijk altijd de disclaimer voor voorwaarden winacties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

12 gedachten over “Nijntje op de kinderboerderij

 • 21 april 2022 om 17:24
  Permalink

  Ik doe mee! Leuk voor mijn kleine nichtje die nu al dol op dieren is.

  Beantwoorden
 • 20 april 2022 om 16:31
  Permalink

  Onze dochter is dol op Nijntje! Wat zou dit superleuk zijn!

  Beantwoorden
 • 20 april 2022 om 08:44
  Permalink

  Mijn neefje en nichtje zijn samen met hun ouders een jaar met een camper door Europa, regelmatig zie ik leuke foto’s die ze maken van diverse dieren, oa. alpaca’s, dolfijnen maar ook bezoeken ze soms een kinderboerderij met diverse jonge dieren, kuikentjes, lammetjes en veulentjes. Dit Nijntje boek zullen ze vast erg leuk vinden.

  Beantwoorden
 • 19 april 2022 om 21:15
  Permalink

  Nore van 2 is 1 van de grootste Nijntje én dieren fans! Het is ook nog eens win-win, omdat zusje Jette van 5 maandjes oud graag voorgelezen wordt door grote zus!!

  Beantwoorden
 • 19 april 2022 om 21:02
  Permalink

  Samen naar de kinderboerderij. Wij zijn er vandaag nog geweest met de kinderen! Kuikentjes, lammetjes, jonge geitjes en lammetjes! Dan is dit Nijntje gaat naar de kinderboerderij een perfecte aanvulling. Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 19 april 2022 om 20:08
  Permalink

  Leuk, ik doe graag mee met deze actie.
  Mijn oppasmeisjes vinden Nijntje geweldig.

  Beantwoorden
 • 19 april 2022 om 19:45
  Permalink

  onze jongste is dol op de kinderboerderij en groot fan van Nijntje

  Beantwoorden
  • 20 april 2022 om 05:19
   Permalink

   Kinderboerderij is 1 van de favoriete uitjes en Nijntje is natuurlijk altijd leuk om voor te lezen, ik doe daarom graag mee.

   Beantwoorden
 • 19 april 2022 om 19:16
  Permalink

  Dol zijn mijn twee meisjes op Nijntje & op dieren. Dus die vreugdes combineren is een feestje vieren. Kuikentjes en roze biggetjes zijn hun favoriet. Maar op de kinderboerderij hebben ze die niet… Hoop dat we straks met elkaar ontdekken welke dieren er in ‘t verhaaltje zijn. En ach anders is het gewoon pret hebben met Nijn 🙂 Misschien dat we geluk hebben hier? Dan wordt het hardop giechelen en glimmen van plezier!!!

  Beantwoorden
 • 19 april 2022 om 18:52
  Permalink

  Nijntje is de favoriet van mijn kleinzoon, dus ik loot graag mee!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *