Nintendo Switch Mario + Rabbids Kingdom Battle

Hoewel het natuurlijk continu megamooi weer is, werd toch de Nintendo er af en toe bij gepakt. Niet door de kinderen of mijzelf, maar vaders had de smaak te pakken met Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Mario + Rabbids Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen het bekendste videogamepersonage, Mario, en de ondeugende en chaotische Rabbids. Hun missie: het Paddenstoelenrijk herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze draaikolk.

Nintendo Switch ubisoft

Mario + Rabbids Kingdom Battle ontvangt Versus Mode

De nieuwe Versus Mode voor Mario + Rabbids Kingdom Battle is gratis beschikbaar voor Nintendo Switch. Spelers strijden met deze lokale modus voor twee spelers tegen hun vrienden om uit te vinden wie van de twee het meest strategisch is.

nintendo marion rabbids kingdom

Met één Nintendo Switch en een tweetal Joy-Cons™ of Nintendo Switch Pro Controllers vechten spelers op unieke en steeds veranderende slagvelden tegen hun vrienden. Iedere speler kiest drie teamleden uit de acht beschikbare personages die allen drie verschillende vaardigheidsets hebben en daarmee diverse tactieken mogelijk maken.

Tijdens gevechten verschijnen er om de zoveel tijd willekeurige voorwerpen op het slagveld. De speler die er een vindt, krijgt een bonus, zoals het aanrichten van meer schade. Om de game extra spannend te houden, hebben spelers de mogelijkheid om per wedstrijd de instellingen aan te passen, of dit nu is door een tijdslimiet in te stellen of door alle voorwerpen te verwijderen.

nintendo switch mario

Mario + Rabbids Kingdrom Battle Figurine

Ik kreeg ook dit supercoole figuurtje opgestuurd een collectible van Ubisoft. Rabbid Peach. Wil je er ook zo een? Shop Rabbid Peach 3 inch, voor € 19,99

In de duisterste tijden staan helden op…

Ontdek de Mario + Rabbid Kingdom Battle Figurines-collectie, gemaakt door Ubicollectibles en rechtstreeks beïnvloed door 4 Rabbids die samenwerken met Mario en zijn vrienden. Hun missie: Mushroom Kingdom redden van een mysterieuze vortex.

nintendo figurines ubisoft rabbids

Hier neemt Rabbid Peach een selfie (waarschijnlijk tijdens een gevecht!). Haar andere twee levensdoelen: die lieve Mario beschermen tegen gevaar… en uit de buurt van Peach houden. Er is ook een versie van 16,5 cm (6”).
Beschrijving personage

De brutale Rabbid Peach is een echte vechtersprinses die zich snel verveelt. Ze is ervan overtuigd dat ze de mooiste en meest geduchte held is op het slagveld. Hoe penibel de situatie ook is, ze laat nooit een kans voorbijgaan om een selfie te maken. Deze vechtjurk is ook zeer bedreven in het genezen en houdt voortdurend een oogje op haar geliefde Mario.
Belangrijkste kenmerken

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *