NK Mens erger je niet

26 januari – NK Mens erger je niet – Emmeloord

Iedereen kent het en iedereen kan het: het wereldberoemde familiespel Mens Erger Je Niet! Wil jij laten zien dat jij de absolutie kampioen bent? Neem het dan op tegen ruim 250 andere spelliefhebbers tijdens het NK Mens Erger Je Niet in Emmeloord.

Mens erger je niet

Op zaterdag 26 januari strijden in vijf rondes deelnemers van alle leeftijden tegen elkaar met als doel als eerste hun pionnen thuis brengen. Ergernissen zijn er niet want het belooft een gezellige middag te worden. Dus dobbelen maar …

Tijdens het NK Mens Erger Je Niet! is echt iedere spelliefhebber welkom om een gooi naar de titel te doen. Zo doen er jonge beginnende spelers mee tot ervaren Mens Erger Je Niet! liefhebbers die aan alle 40 edities hebben deelgenomen. Ook mensen met een lichamelijke beperking spelen mee met een aangepast speelbord.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf inschrijven via mensergerjeniet@droogpieren.nl of op de dag zelf in Emmeloord.

Kinderen zijn van harte welkom mits zij zelfstandig het spel kunnen spelen.

Details NK Mens erger je niet


Locatie: Theater ’t Voorhuys, Beursstraat 1, 8302 CW Emmeloord
Start NK: 12.30 uur
Tarief deelname: € 5,-

Mens erger je niet

Het Nederlands kampioenschap Mens Erger Je Niet! wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Droogpieren en mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Jumbo.

Over Mens Erger Je Niet!


Mens Erger Je Niet! is al jarenlang een razend populair en wereldberoemd familiespel. In 1934 werd Mens Erger Je Niet! door Koninklijke Jumbo voor het eerst in Nederland uitgebracht en sindsdien zijn er verschillende versies verschenen. Het doel van dit klassieke bordspel is om als eerste vier pionnen thuis te brengen.

Het spel bevat een dubbelzijdig speelbord waarmee het spel aan de ene zijde tot 4 spelers gespeeld kan worden en aan de andere zijde tot 6 spelers. Mens Erger Je Niet! is geschikt vanaf 6 jaar

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *