Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Met trots brengt ROSE stories de Amerikaanse bestseller Good Night Stories for Rebel Girls naar Nederland en België. De uitgeverij heeft de rechten voor de Nederlandse vertaling in handen; Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes – 100 verhalen over bijzondere vrouwen ligt nu in de boekhandel.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Van Jane Austen en Cleopatra tot Michelle Obama en Serena Williams: Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes zet sprookjes in een geheel nieuw daglicht met 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen, die op hun eigen rebelse manier de wereld hebben veranderd – als schrijfster, piraat of wiskundige. Met illustraties van 60 vrouwelijke kunstenaars van over de hele wereld, waaronder twee Nederlandse illustratoren, is dit boek een unieke uitgave boordevol inspiratie, speciaal voor iedereen die zijn eigen pad kiest.

Prachtig boek in alle opzichten

Dit boek is een prachtig boek. Niet alleen doordat het boek boordevol inspiratie is, maar ook omdat het er simpelweg prachtig uitziet. Het is een groot en stevig boek. Dat opvalt door het kleurgebruik; veel zwart op de cover met gekleurde letters. Het is een boek dat je naast graag voorleest aan je rebelse dochter, ook graag in je boekenkast hebt staan.
Ik heb een paar verhalen gelezen tot nu toe. Het is geschikt voor alle leeftijden, maar bij je puberdochter komt de inhoud mogelijk beter binnen dan bij mijn peutermeisje van 2 jaar. Wel luistert ze aandacht en kijkt ze graag mee in het boek.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Succesvolle crowdfunding

Het boek is één van de meest succesvolle projecten in de geschiedenis van crowdfunding en stond wekenlang op nummer 1 van bestverkochte boeken van Amazon. Wereldwijd zijn er al meer dan een half miljoen exemplaren verkocht.

Prijs & verkrijgbaarheid

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes – 100 verhalen over bijzondere vrouwen is vanaf medio oktober 2017 te koop bij de betere boekhandels en online via: www.rosestories.nl/webshop. De prijs bedraagt 19,95 euro.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *