Outfits shoppen voor je kinderen

Kinderen worden veel te als groot, dat is een feit! Maar dat is niet altijd alleen maar nadelig. Dat ze uit hun outfits groeien, betekent ook dat je weer mag shoppen.

Kledingmaten

Mijn dochtertje van net twee jaar heeft maatje 92. Ze heeft schoenmaat 22. Mijn zoontje had op haar leeftijd volgens mij al schoenmaat 24. Die werd bij wijze van spreken wakker met een paar centimeter grotere voeten zo nu en dan. Hij is nu bijna vier jaar en zit in schoenmaat 27. Zijn kledingmaat is 104. Je merkt dat hij wel echt uit maat 98 is gegroeid, maar maat 110 is nog echt te ruim. 104, dus, prima.

Shoppen

Online shoppen vind ik altijd makkelijk en ik vind het altijd wel ontspannend om een beetje op de bank langs websites te gaan en te kijken wat voor leuke kleding ze nu allemaal weer binnen hebben. Maar het is wel afhankelijk van het merk of je het online kunt shoppen en er vanuit kan gaan dat het past. Sommige merken hebben toch wel een afwijkende maatvoering. Bepaalde merken vallen kleiner, groter, ruimer dan dat je van een maat verwacht. Gelukkig weet ik inmiddels van een hoop merken hoe het valt. Bij twijfel kan je echter vaak ook gewoon even chatten met een medewerker van de winkel of via het contactformulier opvragen hoe bepaalde merken vallen. Hierop heb ik altijd duidelijke response.

Nieuwe merken en hun maten

Ik had nu wat leuke jurkjes voor mijn dochtertje en stoere shirts voor mijn zoontje gezien van B.nosy. Daar heb ik echter nog niet vaker van gekocht, maar vind het er erg leuk uitzien. Dus even opvragen hoe de maten vallen.

Natuurlijk kan je kleding ook passen en retourneren. Zelf heeft dat niet zo mijn voorkeur. Vaak vinden de kinderen het zo leuk dat er een pakketje komt met nieuwe kleding, dat ze het niet meer terug willen sturen. Beter dus als het in een keer goed zit.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *