Winterjas van lief! lifestyle

Ze zijn er weer en ook alweer een beetje nodig; de winterjassen van lief! lifestyle. Was het maanden lang zomer, ineens is het dan herfst. Het is zo vroeg donker met de wintertijd en het is koud. Gelukkig zitten wij er warmpjes bij, althans de kinderen. De wintercollectie met jassen van lief! lifestyle is dan ook weer heel erg leuk. Je zult ze nog veel bij ons voorbij zien komen op Ínstagram in de jasjes die we kregen van lief! lifestyle!

Winterjassen 2019 lief! lifestyle

Hier zie je een aantal van de mooie jassen uit de najaarscollectie 2018-2019. Weer heerlijk kleurrijk en lekker warm! Het zijn zulke fijne winterjassen als het echt koud is, doordat ze zo goed gevoerd zijn. Een lief! lifestyle winterjas valt wat ruim (bij ons), koop geen maat groter, maar koop goed op maat of net iets kleiner, maar de jassen zijn sowieso echt heerlijk warm.

jas lief jas lief! lifestyle najaarscollectie 2018 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor jongens en voor meisjes

Voor zowel jongens als meisjes heeft lief! lifestyle winterjassen. Of je als meisje nu van roze houd (zoals wij) of van groen of blauw, er zit veel leuks bij.

jas lief! lifestyle najaarscollectie 2018 2019

Voor de jongens zijn de kleuren ook van lichtblauw, tot donkerblauw, helderblauw of rood. Wij vinden deze blauwe heel erg stoer staan bij onze stoere bink. De jas is in maat 110 besteld en zit nu nog erg ruim. Ik verwacht echter dat hij tegen de tijd dat het echt koud wordt, er heel goed in past. Hij is zelf net iets meer dan 110 cm, maar wel vrij slank.

jas lief! lifestyle najaarscollectie 2018 2019

 

De lief! lifestyle winterjassen shop je onder andere bij de Wehkamp. Vroeger ging ik naar de winkel in Nijmegen, maar die heeft lief! niet meer, helaas. Ze verkopen vooral via de Wehkamp, geloof ik. Maar ik zag ze ook bij bol.com

lief! najaarscollectie 2018 – 2019

Ook dit kledingsetje in het olijfgroen kregen we van lief! lifestyle, superleuke items voor het najaar! De items zag je mogelijk al een aantal keer voorbij komen op Instagram. De capuchontrui is favoriet, die staat ook superleuk op een blauw spijkerrokje.

lief!lifestyle

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
kinderwinterjassen lief! lifestyle 2019
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *