Peuter en kleuter in Schattige Babykleertjes

Op zoek naar leuke baby- en kinderkleding? Neem ook eens een kijkje bij Schattigebabykleertjes.nl. De naam van de winkel deed mij niet meteen realiseren dat ik er ook leuke kinderkleding voor mijn kids kon kopen. Het zijn immers geen baby’s meer. Maar deze webshop heeft meer dan alleen schattige babykleertjes, ook voor peuters en kleuters hebben ze leukste items!

Shoppen online versus in de winkel

Voor mijn kinderen koop ik graag kleding online. Ook omdat ik uit tijdgebrek niet zo vaak aan shoppen in de stad toekom, daarnaast vinden mijn kinderen uitgebreid shoppen helemaal niet leuk. Ze gaan liever naar de speeltuin, dan een winkel in om kleding uit te zoeken. Veel kleding valt goed op maat, of je hebt na een tijdje door hoe ze vallen. Een aantal webshops zijn zelfs zo overzichtelijk, dat ik liever daar shop en de collecties bekijken dan dat ik door alle rekken in een kledingwinkel moet. Schattigebabykleertjes.nl is er daar een van, ondanks dat ik het tot een maand geleden nog niet kende.

Favoriete Merken

Er zijn een aantal merken die vrijwel altijd goed vallen bij mijn kinderen. Voor mijn zoontje zijn dat jeans broeken van Tumble ‘N Dry. Deze broeken vallen bij hem vaak mooi, vooral de slim fits. Een lange slanke kleuter. We zochten twee spijkerbroeken voor hem uit met een longsleeve en sweater erop. De truien zijn van Name It. Name It is een merk dat vaak niet al te dure kleding heeft. Ze hebben leuke sweaters en shirts. We maakten twee setjes.

Jongensset van Schattigebabykleertjes.nl

Schattige babykleertjes.nl Tumble N Dry

Schattige babykleertjes.nl Tumble N Dry

Tumble ‘N Dry spijkerbroek blauw: €24,49
Tumble ‘N Dry spijkerbroek donkerblauw: €24,49
Name It-collectie Truitje Valexander (cendre blue) – Mini boys: €14,99
Name It-collectie Trui Ramme (dark Sapphire) – Mini Boy: €21,99

Meisjesset van Schattigebabykleertjes.nl

Voor mijn dochtertje zochten we ook een winter-/ herfstjasje uit van Name It. Hartstikke leuk voor de momenten dat het niet al te koud is. Het is een supermooi jasje, maar hij is niet heel dik. Heerlijk voor de afgelopen dagen dat het wat minder koud was. Hij staat haar superleuk, ook heel leuk voor de kerstperiode.

Name It-collectie Winterjasje Quilt

Name It-collectie Winterjasje Quilt (sky captain) – Mini Girl: €26,99

Ook zochten we een gaaf sweaterjurkje voor haar uit. Dat soort type jurkjes vind ik het leukst en Babyface is een erg mooi merk.

schattigebabykleertjes.nl babyface sweaterjurkje

Babyface-collectie Jurk (pink ruby) – Girls: € 20,97

Onze ervaring met Schattigebabykleertjes.nl?

De webshop kende ik nog niet en ik was zoals ik hierboven al zei niet gauw naar de webshop gegaan, omdat ik niet had verwacht dat ze zoveel toffe kinderkleding verkochten. Nu zou ik er echt zeker vaker gaan shoppen. Ze hebben ook veel leuke aanbiedingen, dat zie ik omdat ik mij nu geabonneerd heb op hun nieuwsbrief. Shoppen met korting is nog leuker uiteraard.
Het bestellen gaat heel snel, wij hadden het binnen één dag al in huis en volgens mij had ik ‘s avonds besteld. Zeker een aanrader.

Houd Instagram in de gaten als je meer van de outfits wilt zien!

 

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Schattige Babykleertjes.nl
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *