Prentenboektop 10 – 2020; Zó moe en toch klaarwakker

De Prentenboek TopTien voor de Nationale Voorleesdagen 2020 is bekend. De Jury van jeugdbibliothecarissen maakt jaarlijks een selectie uit de vele leuke kinderboeken, zo ook dit jaar: De Prentenboek TopTien 2020. Het boek moet behalve een goed verhaal en aantrekkelijke illustraties ook zorgen voor interactie met peuters.

Prentenboek top 10 2020

Zó moe en toch klaarwakker

Zó moe en toch klaarwakker is een van de boeken uit deze top 10. Een leuk boek met leuke tekeningen voor jonge kinderen. Vol met dieren, wat het altijd goed doet bij kinderen. Het boek heeft een pastelkleurige kaft en tekeningen, veel zalmroze. De dieren zijn grappig getekend, ze zijn heel vrolijk afgebeeld. Hoe herkenbaar dat een kindje altijd hij of zij gaat slapen ineens nog van alles nodig heeft. Nog even plassen, nog even wat drinken, nog even een knuffel zoeken. Nog één kusje dan?

Alle dieren moeten nog even het bed uit, de dieren lopen allemaal met hun eigen geluidjes.

Een leuk boek voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar.

Prentenboek top 10 2020

Alle dieren zijn zo moe. Maar dan moet de zeeleeuw nog even naar de wc, de pelikaan wil nog een slokje water en de ezel heeft jeuk aan zijn oor.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zó moe en toch klaarwakker
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *