Review: Derma eco woman gezichtsreiniging en dagcrème

Zondag 13 mei 2018 is het alweer Moederdag. Natuurlijk is het eigenlijk elke dag Moederdag, haha. Maar ja, ontbijt op bed is wel verplicht hoor 13 mei. Ik heb daarnaast alvast een inspiratietip, maar ook voor de andere dagen van het jaar. Ik mocht drie producten van Derma Eco Woman uitproberen. Lees hieronder meer.

Over Derma en PureNordic

Birgitte Rossen is de oprichter van PureNordic, een bedrijf dat schoonheids-producten met extra aandacht voor jou verkoopt. Dit kunnen biologische producten zijn, producten met het label “Allergy Certified” of producten die om andere redenen extra aandacht hebben voor wat je gebruikt op je lichaam. Birgitte heeft meer dan 20 jaar ervaring in de detailhandel en werkte vele jaren met schoonheidsverzorging. Ik schreef eerder een review over de heerlijke kinder- en babyproducten van Derma.

Derma eco baby

Derma Eco reinigingsgel

Derma Eco Woman Reinigingsgel is een mild reinigingsproduct voor de huid dat mascara, make-up en onzuiverheden op zachte wijze verwijdert. Hiermee verkrijg je een schone, evenwichtige en gladde huid.

Ideaal. Ik gebruik deze ‘s avonds voor het schoonmaken van mijn gezicht, maar ook ‘s morgens, omdat je je daarna voor heerlijk fris voelt.

Derma Eco Woman Reinigingsgel is gemaakt op basis van zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder de voedzame glycerine en aloë vera, die de natuurlijke vochthuishouding van de huid mee ondersteunen. Hij bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert daardoor het risico op allergieën en overgevoelige reacties.

Derma Eco Woman Reinigingsgel tube 150 ml adviesverkoopprijs € 8,99 incl. btw.

Derma Eco huidtonicum

Derma Eco Woman Huid Tonicum is een mild en efficiënt reinigingsproduct dat de huid ontvet, de restjes van onzuiverheden verwijdert en de huidporiën sluit. Het zorgt voor een propere en frisse huid.

Ik gebruik de huidtonic niet elke dag, maar wel twee keer per week. Het is een fijn product dat nog even extra de huid schoonmaakt. Ik gebruik zowel de reinigingsgel als de tonicum.

Derma Eco Woman Huid Tonicum is gemaakt op basis van zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder de voedzame aloë vera en glycerine, die de natuurlijke vochthuishouding van de huid mee ondersteunen en roodheid verminderen. Het bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert daardoor het risico op allergieën en overgevoelige reacties.

Derma Eco Woman Huid Tonicum flesje van 190 ml adviesverkoopprijs € 8,99 incl. btw

Derma woman eco

Derma Eco 24u gezichtscrème

Derma Eco Woman 24U gezichtscrème voor normale huid is een zachte, vochtinbrengende crème die snel wordt geabsorbeerd zonder vet te zijn. De gezichtscrème is rijk aan organische stoffen: Aloë Vera, vitamine E en natuurlijke oliën om uw huid een optimale bescherming en zorg te bieden. Helpt de huid diens elasticiteit en natuurlijke evenwicht te behouden.

Ik vind deze dagcreme echt heerlijk. Hij ruikt niet naar chemische rommel, maar je huid voelt heerlijk fris en soepel en goed verzorgd. Het bevat geen parfum (geen geurtjes dus), geen parabenen en geen kleurstoffen, waardoor het risico op allergische en hypergevoelige reacties minimaal is.

Derma Eco Woman producten bevatten de labels van de Deense vereniging voor astma en allergie, AllergyCertified en het Scandinavische Ecolabel. Verder is het als organisch gecertificeerd door Ecocert.

Gebruiksaanwijzing:

Maak de huid schoon met Derma Eco Woman Cleansing Gel of schoonmaakdoekjes, en breng een passende hoeveelheid Derma Eco Woman 24-uurs gezichtscrème aan en laat deze intrekken

Derma Eco Woman Gezichtscrème Normale huid een flacon van 50 ml, adviesverkoopprijs: € 10,99 incl. btw

 

 

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Derma eco
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *