Review: Kneipp Arnica

What's on mama's mind kneipp arnicaJa hoor, het hockeyseizoen is weer geopend. Inmiddels zelfs de tweede wedstrijd van dit seizoen weer gespeeld. Na mijn eerst hockeytraining na het seizoen had ik enorme spierpijn, want in tegenstelling tot mijn voornemens heb ik uiteraard vrij weinig uitgevoerd tijdens de winterstop. Oké vrij weinig is relatief als je kinderen hebt, vind ik. Want eerlijk gezegd maak ik behoorlijk wat kilometers per dag.

Na het hockeyen kan ik behoorlijk last hebben van spierpijn. De tweede dag is meestal het ergst zeggen ze. Na de eerste dag vrees ik dan ook altijd voor de tweede dag. Extra blij was ik met een perspakketjes dat ik onlangs spontaan ontving. Ik kreeg de heerlijke nieuwe Kneipp Arnica toegestuurd. Ta da!! Lekker voor de spiertjes, hoe goed kan je het timen. Dit is wel zo’n product waarvan je graag een geursample meestuurt in de review, want het ruikt zo lekker!

Kneipp Arnica Douche

Eind februari 2017 introduceerde Kneipp de nieuwe Kneipp Arnica Douche. Deze kruidige frisse douche met waardevol arnica-extract vitaliseert en biedt verlichting voor de spieren na fysieke inspanning. Het is een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur. Deze heerlijke doucheformule vitaliseert en regenereert. De kruidige frisse geur van de essentiële oliën prikkelt de zintuigen. Het waardevolle arnica-extract reactiveert en versoepelt de spieren. De combinatie van een extra vleugje eucalyptus en rozemarijn zorgt voor een verkwikkend effect en een frisse geur. Ideaal voor na fysieke inspanningen zoals hockeyen dus, maar ook natuurlijk na een verhuizing of feestje, haha.

What's on mama's mind kneipp arnica

Wij zijn hier in huis allemaal fan van Kneipp. Het ruikt altijd zo waanzinnig lekker. Van de Arnica-lijn had ik echter nog niet eerder gehoord. Maar het is nooit te laat om iets te leren. Het is een heerlijk product om te gebruiken, perfect na het hockeyen. Misschien was zonder de Kneipp douchegel mijn spierpijn nog erger geweest, dan ben ik daarvoor in elk geval behoed.

Na het douchen ruikt het nog uren heerlijk bij ons in de badkamer, dat is een bijkomstig voordeel.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *