Review Kruidvat Skin science

Kruidvat heeft weer een aantal fijne producten voor ons. Dit keer mocht ik de Kruidvat Skin Science lijn uitproberen. Vier stuks wel te verstaan, allemaal € 5,49 per stuk:

kruidvat skincare

 

De Kruidvat Skin soothing oil

Allereerst de olie, voor een verzachtende huid. Kruidvat Skin Science Soothing Oil verzacht en voedt de droge en gevoelige huid.

De formule bevat het actieve ingrediënt Defensil. Defensil brengt je huid tot rust en helpt haar te herstellen. Naast de 24 uur lang vochtregulerende werking biedt de rijke olie intensieve verzorging van extra droge plekjes. De lichte, niet vette formule maakt de huid heerlijk zacht terwijl de huidelasticiteit en stevigheid wordt behouden. Het resultaat is een gekalmeerde en soepele huid.

Hoe gebruik je Kruidvat Skin Science Soothing Oil?
Gebruik de olie dagelijks voor je dagcrème of afzonderlijk als een intensieve behandeling bij een geïrriteerde huid.

Skin soothing oil € 5,49 voor 30 ml

De Kruidvat Skin recovering day cream

Kruidvat Skin Science Skin Recovering Day Cream helpt de verstoorde natuurlijke huidflora herstellen en stimuleert de biologische beschermingsfunctie van de gevoelige en reactieve huid.

Naast probiotica bevat de formule het actieve ingrediënt ectoin. Ectoin vermindert het jeukende, branderige en trekkerige huidgevoel als gevolg van een droge huid. De intens hydraterende en verzachtende werking kalmeert en vermindert roodheid en andere zichtbare kenmerken van een geïrriteerde huid. Het resultaat is een gezonde en stralende huid.

Hoe gebruik je Kruidvat Skin Science Skin Recovering Day Cream?
Breng de dagcrème elke ochtend aan op je gezicht, nek en decolleté na het reinigen van je huid.

Skin recovering day cream € 5,49 voor 50ml

De Kruidvat Skin rebalancing night cream

Kruidvat Skin Science Skin Rebalancing Night Cream helpt de vochtbalans herstellen en versterkt de biologische huidfuncties voor een verbeterde huidtolerantie van de gevoelige en reactieve huid.

Naast probiotica bevat de formule het natuurlijk aminozuur Ectoin met een 2-voudige beschermende werking tegen celbeschadiging en huidveroudering. De voedende en herstructurerende werking gedurende de nacht verbeteren het huidcomfort en de natuurlijke uitstraling van de huid. Het resultaat is een gezonde en gerevitaliseerde huid.

Hoe gebruik je Kruidvat Skin Science Skin Rebalancing Night Cream?
Breng de nachtcrème elke ochtend aan op je gezicht, nek en decolleté na het reinigen van je huid.

Skin rebalancing night cream € 5,49 voor 50ml

De Kruidvat Instant Calming Serum

Kruidvat Skin Science Instant Calming Serum geeft een direct en langdurig kalmerend effect aan de geïrriteerde, rode en gevoelige huid.

Naast het actieve ingrediënt Ectoin bevat de lichte formule met voedende eigenschappen Defensil. Defensil beschermt en versterkt de biologische huidbarrière en heeft een ontstekingsremmende werking. Het resultaat is een direct voelbaar en zichtbaar rustigere huid.

Hoe gebruik je Kruidvat Skin Science Instant Calming Serum?
Gebruik het serum dagelijks vóór de nachtcrème of afzonderlijk gedurende de dag op extra droge plekjes. Ook geschikt in combinatie met dagcrème.

Instant calming serum € 5,49 voor 30 ml

Ik vind het stuk voor stuk fijne producten. De olie merk ik dat ik het minste gebruik. De dag- en nachtcreme zijn heel fijn en je hebt weinig nodig om je gezicht goed in te kunnen smeren. Het serum gebruik ik altijd onder de dagcreme en nachtcreme.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kruidvat Skin Science
Beoordeling
41star1star1star1stargray

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *