Gastblog door Kim: Wat gaat 2018 ons brengen

Kim liet ons meekijken in een aantal avonturen dit jaar, van zwemles tot en met een peuterbed. Nu maakte ze een blog over het nieuwe jaar. Lees je mee?

Een nieuw jaar. Een prachtig getal, ik hou namelijk niet van oneven getallen.  Wat voor nieuwe dingen ga jij, mijn kleine meid, dit jaar uitproberen?

De laatste dagen zijn voorbij gevlogen. Kerstweek hebben we met de familie doorgebracht, nu is het tijd voor een grote schoonmaak voordat het nieuwe jaar begint. Ik ben benieuwd of je deze keer door slaapt met al dat vuurwerk.

En wat gaat 2018 ons brengen?

Een nieuw huis, naar de peuterspeelzaal, zindelijkheid, hopelijk speenloos, voor het eerst skiën, nieuwe babyvriendinnetjes en wie zal het zeggen wat nog meer. Mama weet het wel, iets meer me-time. Weer sporten, massages, een boek lezen, daten met papa. Aankomend jaar ben ik 22 jaar samen met mijn vent, dat mag best gevierd worden.

jaaroverzicht gastblog Kim

We hebben afgelopen jaar veel nieuwe dingen van je gezien en dat gaat gewoon nog lekker door. Heerlijk gebabbel maar ook driftbuien als je je zin niet krijgt. Een nieuw bed en dingen die je eng vind, je eerste chocolaatje, voor het eerst achterop de fiets, mama’s eerste weekend alleen weg en je teddybeer zilver met zwemmen gehaald, maar ook spruw en een koortslip hebben we helaas gehad.

Goeie voornemens? Daar komt toch niks van en die laat ik dan ook links liggen. Die paar kilo eraf komt vanzelf wel als ik weer ga sporten en genieten van mijn dochter doe ik al intens, meer heb ik niet nodig. Iets minder griepjes zou fijn zijn.

Ik wens jullie allemaal al het moois van de wereld voor 2018. Voor vele een jaar met een geboorte van een broertje of zusje. Dat jullie maar veel geluk, gezondheid en liefde mogen ontvangen.

 
Games Voordeelweken

Naast het schrijven van leuke blogs, heeft Kim ook een mooie webshop: Studio van Smeerdijk. Neem je daar ook een kijkje?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *