Review: Mepal Cirqula multikom

Moederdag komt er weer aan. Om die reden staat What’s on mama’s mind een maand lang in het teken van moederdag. Met leuke moederdagcadeautips (van handig tot lekker), blogs door moeders over het moeder zijn en hun eigen moeders. Natuurlijk, staan er ook winacties op het programma!
Vandaag is de mulitkom aan de beurt.

What's on mama's mind multikom rosti mepalMepal Cirqula multikommen

Oké, we gaan niet te veel stereotyperen dat moeders in de keuken staan. Dat is hier thuis namelijk totaal niet het geval. Hier staat papa in de keuken. Toch vind ik de multikommen een geschikt moederdag cadeau, want, ik spreek uit ervaring: ze zijn reuze handig.

Wij hebben nogal eens eten over of het komt weleens voor dat we niet te gelijk kunnen eten. Ik kreeg van Mepal een mooie set van de Rosti Mepal Cirqula multikommen om uit te proberen.

De kom die alles kan: Mepal CirqulaWhat's on mama's mind multikom rosti mepal

De multikom is een duizendpoot in de keuken, want je kan er eten in bewaren in de vriezer of koelkast. Maar je kan het eten er ook in opwarmen in de magnetron en dan serveren op tafel.  Als ze vies zijn, hoppa in de vaatwasser en doordat ze in elkaar passen, puilen je kastjes niet zo uit.

Ze worden afgesloten met een lekvrije deksel. Ideaal voor soep bijvoorbeeld. Doordat deksel transparant is en je er dus doorheen kan kijken, kun je nog wel herkennen wat er in zit. Ik vergeet altijd stickertjes er op te plakken (want ik denk altijd dat ik mij wel kan herinneren wat er in zit, haha, niet dus).

What's on mama's mind multikom rosti mepalMijn kinderen hebben overigens uitgetest dat ze goed tegen een stootje kunnen. Gisteren hebben ze twee schaaltjes van mij kapot te gegooid uit onze buffetkast, maar de bewaardozen van Mepal hebben het speelpartijtje wel overleefd.

Moederdagcadeau multikom

Het is vooral een ontzettend handig cadeau. Ideaal als je bijvoorbeeld naar de kinderboerderij gaat en fruit mee wilt nemen voor je kinderen als tussendoortje of ga je van de zomer lekker picknicken met de kids.

Verkoopprijzen varieren tussen de € 4,99 en € 14,99.
Kleuren: Nordic black, Nordic white, Nordic Blue, Nordic Green, Nordic blush, Nordic lime.
Verkrijgbaar van 350 ml tot 3000 ml (8 maten).

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *