Review: the wet brush

Een blitse haarborstel: the wet brush

Iedereen wel bekend: een bos vol klitten waar geen borstel of kam tegen op kan.
Om dit veelvoorkomende probleem tegen te gaan, heeft het team van The Wet Brush een collectie unieke en professionele toverstafjes ontwikkeld. De haarborstels van The Wet Brush lijken dan wel op een gewone borstel, maar zijn duidelijk zoveel meer. Niet geheel onbelangrijk: de borstels komen in meerdere hebberig makende printjes én kleuren.

the wetbrush haarborstel

Intelliflex borstelharen

You say what? De borstels van The wet brush zijn ingezet met Intelliflex borstelharen. Wat houdt dat in? De borstelharen zijn extra dun, sterk en flexibel. Zodat je haar bescherming krijgt bij het borstel, maar het resulteert ook in een betere doorbloeding van de hoofdhuid. Met weinig inspanning gaat de borstel soepeltjes door je haren, knopen en klitten heen. Mocht je die knopen en klitten hebben natuurlijk. Bij mijn dunne haar is dat sowieso continu het geval. Dus ik borstel flink wat af. Dan heb je graag een borstel die een beetje lief is voor je haar. Zodat je het niet kapot trekt als je het borstelt. The wet brush buigt zicht rondom de knopen en haalt deze er zachtjes uit, zonder dat het pijn doet of je haar afbreekt. Dankzij de Wet brush blijft je haar gezonder en leef je zonder klitten. Geen gespleten haarpunten en minder haaruitval. Klinkt goed! Het is ook een uitstekende borstel overigens als je extensions hebt. Daar heb je ook altijd een speciale haarborstel voor nodig. Dus die heb je bij deze. Ook goed voor pruiken en kroeshaar.

Goede haarborstel voor kinderen

De Amerikaanse eigenaar van de The Wet Brush is zelf trotse vader van drie dochters. Deze vader zag de frustratie met hun volle bossen haar en ontwikkelde voor hen de Wet brush.

wet brush haarborstel

Het assortiment van the wetbrush

Originials Pro Detanlger: het originele model: € 14,95
Originals Lil Detangler: de kleine variant van het originele model, ideaal voor kinderen en makkelijk om mee te nemen – € 9,95
Water color: Limited Edition variant van het originele model met een waterverfprint : € 14,95
Flex Dry: Limited edition model met een uniek, flexibel design en een open borstelkop wat het droog föhnen van het haar nog makkelijker maakt, en ultralicht en hittebestendig model: € 14,94

Ik ben heel erg blij met mijn originals pro detangler. Het is echt een fijne haarborstel die zo door mijn haar heen gaat, zonder het kapot te trekken.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *