Review Alviana

Gastblogger Kim is van alle markten thuis. Naast supermom en eigenaresse van de leuke webshop Studio van Smeerdijk, is ze werkzaam in een gezondheidswinkel. Ze testte Alviana Baby. Een product dat ik zelf nog niet ken, jij wel? Benieuwd naar haar ervaringen? Lees mee…

Werken in een gezondheidswinkel

Sinds ik bij een gezondheidswinkel werk ben ik bewuster gaan kijken naar wat wij binnen krijgen en dan niet alleen via het eten maar ook via cosmetica, je tandpasta, shampoo of gezichtsverzorging. Nou ben ik altijd iemand van de Clarins en Biotherm geweest en moet ik zeggen dat niks kan tippen qua geur en gevoel aan. Lancome maar nu ik onder andere Dr.hauschka gebruik is mijn huid erg rustig. Geen rare rode wangen of pukkeltjes of droge plekken.

Dochterlief heeft ook een heel gevoelig huidje. Zelfs van de bio-lijn van het Kruidvat krijgt ze uitslag. Ondanks dat ik Weleda voor de douche heerlijk vind en ik Calendula echt overal voor gebruik, kan ik de babylijn niet lekker vinden qua geur, maar dat is iets persoonlijks hoor, zegt niks over hun kwaliteit. Mijn voorkeur gaat uit naar Burts bees of Naïf.  Prijstechnisch zijn die helaas wel aan de hoge kant. Gelukkig heb ik een nieuw baby merk ontdekt. Alviana heet het. Met een hele fijne geur en super zachte substantie die biologisch, vegetarisch en ook nog betaalbaar is. Lijkt haast te mooi om waar te zijn dacht ik. Na gebruik hebben we tot nog toe geen uitslag gekregen  en maakt dat mijn favoriet op het moment.

Alviana baby

Alviana Baby

Alviana baby zit in een geel blauwe verpakking met handige klik dop. De badolie is ook te gebruiken als huidolie en de billenzalf is niet dik zoals die van Burts bees wel is waardoor het makkelijk uit smeert. Enige nadeel vind ik dat de Nederlandse tekst er vrij klein op staat en Duits groot waardoor je goed op moet letten wat je koopt.

Alviana is een Duits merk dat sinds 2006 bestaat. Het heeft o.a gezichts- lichaam- en haarverzorging. Nu dan dus ook een babylijn met shampoo, bad-, body-, gezicht- en billencreme en billendoekjes ( mijn favoriet). Op basis van Calendulan, druivenpitolie, kamille, aloe vera en shea butter.

Alviana baby

Prijzen van 4.99 tot 6.99. Verkrijgbaar bij G&W winkels vanaf eind oktober.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *