Kinderkamer met Studio Ditte robot behang

Kinderen slapen het lekkerste in een slaapkamer die helemaal fijn en vertrouwd aanvoelt. Als je gaat verhuizen naar een nieuw huis, dan heb je wel wat uitdagingen. Verhuizen is spannend, leuk, maar soms ook wel een beetje eng als je twee jaar oud bent. Wat moet je allemaal verwachten? Voorbereiden samen met je kind is daarbij een aanrader. Laat ze zelf wat uitzoeken. Natuurlijk kan je je kind van 2 jaar niet door een webshop laten surfen, maar laat bijvoorbeeld 2 soorten behang zien dat je mooi vindt en bij je kindje vindt passen. Dan heeft hij of zij uiteindelijk de keuze gemaakt voor hoe zijn kamertje eruit ziet. Zoek een fijn beddengoed samen uit en laat hem of haar langzaam wennen aan de nieuwe omgeving. Onze dreumes krijgt ook een nieuw kamertje en hier zie je wat er op zijn muur en bed komt: robot behang en robotjes dekbed.

What's on mama's mind collage studio ditte robot behangRobot behang is de must have voor onze stoere kinderkamer.

Toen wij het unieke robotbehang enige maanden geleden in de VT Wonen zagen staan vonden we het al geweldig, maar ja dan moest onze peuter dat ook wel leuk vinden. Of zou hij toch voor autootjes of dino’s gaan?

De specifieke pagina met het behang in het VT Wonen magazine, hebben we eruit gescheurd en bewaard. We namen het mee naar de winkel om gordijnen uit te zoeken. Zo hebben we er zelfs matching gordijnen bij uitgezocht. Geen robotjes hoor, maar wel een kleur die past bij de kleuren die in het behang zitten. “We willen graag gordijnen die hierbij passen”. Zo kwamen we bij de gordijnenverkoper aan. De gordijnen hebben we nog niet, die worden straks ingemeten en opgehangen als we de sleutel van ons nieuwbouwprojectje hebben. De kleur is “ijsblauw”. Ik zal straks uiteraard foto’s plaatsen, natuurlijk ben ik zelf ook erg nieuwsgierig naar het eindresultaat.

De foto hieronder is toegevoegd op moment van klussen:

What's on mama's mind huis 3

Robotjes behang

Waarom robotjes behang? Ten eerste is het superstoer met die robotjes, maar de kleuren zijn erg gaaf en licht, waardoor ze ook heel lief zijn. Stoer maar schattig. De perfecte combinatie voor een kinderkamer, vind ik. Ten tweede ben ik naast de blog werkzaam in de hightechindustrie. Daardoor heb ik wel enige affiniteit met robots. Erg leuk om passies te combineren natuurlijk. Ten derde, mijn zoontje vindt robotjes stoer!

What's on mama's mind studio ditte robot behangIk heb nog nooit een muur behangen, mijn vriend ook niet. Dus hopelijk gaat dat allemaal goed komen. Al zal ik het vast niet zelf gaan doen. Met die dikke buik van mij. Ik ben uitgerekend, twee weken na oplevering. Heel benieuwd of de kleine meid binnen blijft.

Hoe ga je een muur behangen?

Er staan ook handige tips op de website van Studio Ditte rondom het behangen. De muur die wij gaan behangen is 2,14 meter breed en 2,66 meter hoog. Dat wordt een flinke wand met behang. Deze muur staat haaks op de muur waar het bedje van ons zoontje komt. Het leek me dan ook erg leuk om de robotjes ook nog op een andere plek in de kamer te laten terugkomen.

Op zijn bed komen daarom ook robotjes. Gaaf he, is dit Robot Dekbedovertrek? Daar kan hij straks heerlijk What's on mama's mind robot dekbedovertrek studio Ditteonder wegdromen. Ik kijk er naar uit om zijn kamertje te mogen gaan inrichten. Het wordt nu allemaal  echt met alles wat we inmiddels besteld en aangeschaft hebben.

Heerlijk om ons kleine mannetje straks te zien spelen op zijn eigen kamertje. Ik denk dat het een heel fijn en veilig plekje voor hem wordt. Een vrolijke maar stoere kinderkamer.

Ben je, net als ik, benieuwd naar het eindresultaat? Houd dan de komende weken de blog in de gaten.

Wil jij ook robotbehang van Studio Ditte bestellen? Kijk dan in de webshop van Studio Ditte: robotbehang.Hier bekijk je het  1-persoons robot dekbedovertrek.

De foto’s komen van de website van Studio Ditte.

Foto hieronder toegevoegd in 2017:

Bulbby Koningsdag trui jongens

 

Kinderbed jongenskamer 1persoonsbed

Houd de blog in de gaten voor nog meer updates.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *