Kinderkamer met Studio Ditte robotbehang

What's on mama's mind collage studio ditte robot behangRobotbehang is de must have voor onze stoere kinderkamer.

Onze lieve dreumes krijgt een nieuw kamertje en hier zie je wat er op zijn muur en bedje komt:

Toen wij het unieke robotbehang enige maanden geleden in de VT Wonen zagen staan wisten we dat wij het hebben wilden.

De specifieke pagina met het behang in de VT Wonen hebben we eruit gescheurd en bewaard. We hebben er zelfs al bijpassende gordijnen bij uitgezocht. “We willen graag gordijnen die hierbij passen”. Zo kwamen we bij de gordijnenverkoper aan. De gordijnen hebben we nog niet, die worden straks ingemeten en opgehangen als we de sleutel van ons nieuwbouwprojectje hebben. De kleur is “ijsblauw”. Ik zal straks uiteraard foto’s plaatsen, natuurlijk ben ik zelf ook erg nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Waarom wilden we nou zo graag dit robotbehang voor ons zoontje?

Ten eerste is het superstoer met die robotjes, maar de kleuren zijn erg gaaf en licht, waardoor ze ook heel lief zijn. Stoer maar schattig. De perfecte combinatie voor een kinderkamer, vind ik. Ten tweede ben ik naast de blog werkzaam in de hightechindustrie. Daardoor heb ik wel enige affiniteit met robots. Erg leuk om passies te combineren natuurlijk.

What's on mama's mind studio ditte robot behangIk heb nog nooit een muur behangen, mijn vriend ook niet. Dus hopelijk gaat dat allemaal goedkomen. Al zal ik het vast niet zelf gaan doen. Met die dikke buik van mij.

Er staan ook handige tips op de website van Studio Ditte rondom het behangen. De muur die wij gaan behangen is 2,14 meter breed en 2,66 meter hoog. Dat wordt een flinke wand met behang. Deze muur staat haaks op de muur waar het bedje van ons zoontje komt. Het leek me dan ook erg leuk om de robotjes ook nog op een andere plek in de kamer te laten terugkomen.

Op zijn bed komen daarom ook robotjes. Gaaf he, is dit Robot Dekbedovertrek? Daar kan hij straks heerlijk What's on mama's mind robot dekbedovertrek studio Ditteonder wegdromen. Ik kijk er naar uit om zijn kamertje te mogen gaan inrichten. Het wordt nu allemaal  echt met alles wat we inmiddels besteld en aangeschaft hebben.

Heerlijk om ons kleine mannetje straks te zien spelen op zijn eigen kamertje. Ik denk dat het een heel fijn en veilig plekje voor hem wordt. Een vrolijke maar stoere kinderkamer.

Ben je, net als ik, benieuwd naar het eindresultaat? Houd dan de komende weken de blog in de gaten.

Wil jij ook robotbehang van Studio Ditte bestellen? Kijk dan in de webshop van Studio Ditte: robotbehang.Hier bekijk je het  1-persoons robot dekbedovertrek.

De foto’s komen van de website van Studio Ditte.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *