Zwembadhokjes, zwemmen met je baby of dreumes

What's on mama's mind babyzwemmen Ik vind ze zooooooo smerig; die kleedhokjes in een zwembad. Het hangt vaak ook wel samen met de temperatuur. Want het is er vaak lekker warm voor als je uit het zwembad komt, maar het is daardoor ook plakkerig en benauwd als je je moet omkleden.

Vooral met een kleintje is een zwembadhokje niet altijd prettig. Ondanks dat ze hele mooie hokjes hebben, met voldoende ruimte om je kleintje om te kleden. Een plastic aankleedkussen en genoeg haakjes om je kleding op te hangen. Mijn kleintje zit niet stil, is soms wat ongelukkig, omdat hij het heel warm of juist koud heeft. Aan- en uitkleden vinden kleintjes ook niet altijd leuk. Dus het liefst ben ik er zo snel mogelijk weer uit.

Nu ben ik wel iemand die gauw iets vies vindt. Dus misschien ben ik niet de beste testpersoon voor zwembadhokjes, maar ik vind ze echt vreselijk vies. Zo’n mooi aankleedkussen, perfect dat het er is, maar ook dat vind ik vies voor mijn kleintje. Net als die verschoningskussens in andere openbare gebouwen (restaurants, wc’s etc). Erg he?

Nu waren we afgelopen weekend een weekendje naar Center Parcs, zoals ik al eerder beschreef in op mijn blog. Daar gingen we elke dag even zwemmen. De hokjes werden volgens mij geregeld gepoetst, want op het oog zagen ze er niet vies uit. Een enkeling stonk wel door de vuilnisbak met, kennelijk vieze, luiers. Maar ik vind ze gewoon ronduit smerig. Al zouden ze net met een emmersop voor mijn ogen zijn afgenomen.

Mijn oplossing? Ik nam het luieretui en het verschoonmatje van KipKep mee. De onderkant (bovenkant What's on mama's mind KipKepals je ze dichtvouwt) is van plastic en daardoor makkelijk afneembaar. De binnenkant van het verschoningsmatje is heerlijk zacht. Voor mij zijn deze  spulletjes echt een verademing. Ik weet dat het schoon is, ik weet dat ik de spulletjes straks zelf weer schoon kan maken en ik kan heerlijk relaxt mijn kleintje aan- en uitkleden. Daarnaast zien ze er ook nog eens super leuk en mooi uit.

Wat trouwens ook heel handig is is dat ze weinig plek in beslag nemen, dus je schuift ze zo in je tas.

Zelf balanceer ik heerlijk op mijn slippers in het kleedhokje. Mijn schoenen en sokken trek ik  buiten op een bankje wel aan. In een pashokje vind ik dat geen doen.
Wat ben ik een miepje he? Maar ik weet zeker dat ik niet de enige ben, toch? Stel ik me aan?

What's on mama's mind KipKep napper

Wil je ook zo’n handig luieretui en verschoonmatje voor je kleintje? Overigens ook geschikt voor alle andere gelegenheden, buiten het zwembad om. Kijk dan eens in de webshop van KipKep.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *