Hoera 2 jaar en robottraktaties

What's on mama's mind studio ditte robot behangJarig!!!

Vandaag is mijn zoontje jarig. Hij is alweer twee, ongelooflijk! Dat betekent dat ik dus ook alweer twee jaar mama ben. Hoera!

Verjaardagen staan in het teken van traktaties. Mijn zoontje trakteert vandaag op zijn kinderdagverblijf. In de trant van zijn prachtige Studio Ditte Robotjesbehang hebben wij voor hem een robotjes verjaardagshoed. Die heeft oma gemaakt. Maar als traktatie hebben we allemaal kleine zilveren en gouden robotjes. Die heb ik besteld bij Hippe Traktaties.

Robottraktaties

Of Twitter vroeg Hippe Traktaties of iemand nog een leuk idee had voor een traktatie. Waarop ik meteen aan de robotjes van mijn zoontje dacht. Met het idee gingen ze meteen aan de slag en zie hier het prachtige resultaat. Wil je ook met deze robotjes trakteren, dan kun je ze bestellen via de website van Hippe Traktaties; robottraktaties. Ik heb er rozijnendoosjes achter zitten (van die gezonde zonder yoghurt, haha).
What's on mama's mind robotje hippe traktaties

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *