Wat heb je nodig als je een baby krijgt

Het is voor mij alweer even geleden, maar inmiddels realiseer je je wel welke spullen je echt nodig hebt als je voor het eerst moeder wordt. Er zijn namelijk echt wel een aantal essentials, die je moet aanschaffen als je een baby krijgt. Het zijn in het begin investeringen, maar je maakt er veel gebruik van. Je kunt het overigens vaak daarna nog goed doorverkopen via Marktplaats. Hieronder vind je drie basisproducten die je nodig hebt, maar die je supergoed kan doorverkopen via marktplaats, zelfs als je ze een jaar of twee tot vier hebt gebruikt.

Er is gelukkig genoeg te vinden via Google aan spullen en er zijn superhandige webshops zoals ikwordmama.nl. Waar alles in een oogopslag te vinden is voor als je een kindje krijgt.

What's on mama's mind - 39 weken zwanger1

Babyfoon

Omdat jouw kleintje weleens alleen slaapt in zijn wiegje en straks waarschijnlijk zijn eigen kamertje krijgt, is een babyfoon essentieel. Wij hadden een babyfoon waar je behalve de baby door kon horen ook slaapmuziekjes op kunt afspelen, een nachtlampje aan kan doen en de kamertemperatuur kan aflezen. Dat vonden wij erg handig.

Kinderwagen

De kinderwagen moet perfect bij jou en je partner passen, want je gaat hem heel veel gebruiken. Wij kozen voor een Joolz Day, omdat we allebei niet heel klein zijn, is deze kinderwagen erg fijn. De duwstang kan namelijk redelijk hoog. De bak (het wieggedeelte) van de kinderwagen hebben we in het begin ook als wiegje voor onze baby’s gebruikt. Dat vond ik erg makkelijk. De kinderwagenbak werd zodra de baby’s rechtop konden zitten verwisseld voor het kinderwagen zitje en daar kan je nog heel lang je kleintjes in laten zitten. Het fungeert dan als buggy.

Autostoeltje van Maxi-Cosi

Een Maxi-Cosi autstoeltje voor je baby, die heb je echt nodig als je een keer met de auto op pad wilt. Ideaal was dat je de Maxi-Cosi autostoel ook op je kinderwagen van Joolz kan klikken (dankzij de adapters die je daarvoor kun aanschaffen). Zo kun je makkelijk een stukje overbruggen met de Maxi-Cosi op de kinderwagen, in plaats van dat je met dat zware ding moet sjouwen. Wij hadden destijds de Maxi-Cosi Cabriofix voor onze baby’s.

 

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *