Roosvicee Het komt wel goed schatje! Met winactie

Wat is voor jou een echt “Het komt wel goed Schatje Moment?” Voor de leukste inzending, wacht een prachtig pakketje, vergelijkbaar met hieronder.

Meedoen kan tot en met 10 februari.

Gefeliciteerd Paula!

Hoe? Laat hieronder in een reactie weten wat een echt Komt wel goed schatje moment voor jou (je kinderen of jezelf) is geweest tot nu toe. Meedoen kan ook op Facebook en Instagram.

Roosvicee het komt wel goed schatje
Het pakket dat ik heb gekregen

Dit is zo’n bekende uitspraak geworden, dankzij de reclames van Roosvicee. Als je kindje uit school komt met een glaasje drinken en een koekje de dag doornemen. “Het komt wel goed schatje”.

Voor kinderen is de wereld soms heel hard, gelukkig is mama dan thuis met deze wijze woorden en wat lekkers te drinken. Of heb jij zelf zo’n opbeurmomentje nodig, als al het speelgoed weer door het hele huis geslingerd ligt en je het zelf moet opruimen.

Gepersonaliseerd pakketje Roosvicee

Ik kreeg afgelopen week een geweldig perspakketje toegestuurd. Daarin zat voor allebei mijn kinderen een fles Roosvicee met hun naam erop, een glas van Roosvicee met kartonnen rietjes, een pak Roosvicee bosfruit en 6 minipakjes boomvruchtensap. Het zag er ontzettend leuk uit en dit zijn echt van die pretpakketten waar mijn kinderen blij van worden.

Klik op afspelen om de YouTube video van de Roosvicee reclame te kijken

Laat hieronder een reactie achter. Soms zie je je reactie niet direct verschijnen, dat komt doordat hij dan nog goedgekeurd moet worden door het spamfilter. Geen zorgen, duurt hooguit een dagje. Meedoen kan ook altijd op Facebook en vanaf vanavond op Instagram.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Roosvicee
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

67 gedachten over “Roosvicee Het komt wel goed schatje! Met winactie

 • 10 februari 2019 om 16:03
  Permalink

  Doe mee voor mij nichtje ze heeft pas haar keel en neusamandelen verwijderd ze is 3 en drienkt graag roosvice

  Beantwoorden
 • 10 februari 2019 om 13:00
  Permalink

  Oooh leuk voor me zoon Fernando hij vind zwemles zo spannend en elke keer stellen we hem gerust en zeggen we dat het allemaal wel goed komt en dat komt het ook want elke keer is die blij als we hem ophalen en vind die het zo leuk en nu die de griep heeft gun ik het hem helemaal ?

  Beantwoorden
 • 8 februari 2019 om 11:57
  Permalink

  Het moment dat onze kleine meid buisjes moest krijgen in haar oren.

  Beantwoorden
 • 7 februari 2019 om 13:20
  Permalink

  Mijn kleine schatje is dol op Sappie!!! En vooral Roosvicee sappie! Dus wij willen dit zeker lekker drinken!

  Beantwoorden
 • 6 februari 2019 om 17:15
  Permalink

  Dat was toen het vriendje van onze driejarigedochter tegen haar zei dat hij met een ander meisje gaat trouwen. Wat een hartverscheurend moment!

  Beantwoorden
 • 5 februari 2019 om 14:40
  Permalink

  Ik word over een tijdje oma en of het wel goed komt schatje…:-)

  Beantwoorden
 • 5 februari 2019 om 10:36
  Permalink

  Roosvicee: heerlijk! Als ik terug denk aan mijn jeugd ben ik nog aan het genieten; wat een heerlijke smaken!

  Beantwoorden
 • 4 februari 2019 om 19:22
  Permalink

  Of het echt altijd goedkomt betwijfel ik. Maar Roosvicee helpt wel!

  Beantwoorden
 • 4 februari 2019 om 19:20
  Permalink

  Mijn ´´Het komt wel goed momentje´´ was een taart bakken met een laagje chocolade maar de cake was nog niet genoeg afgekoeld dus het laagje room ertussen en de chocolade mengde met elkaar en het zag er rommelig uit, heb het uiteindelijk gewoon in de koelkast gestopt en een tijdje later zag de taart er best mooi uit het rommelige uiterlijk had door het koelen een marmeren uiterlijk gekregen!

  Beantwoorden
 • 4 februari 2019 om 13:59
  Permalink

  Het komt ALTIJD goed! Zeker met een lekker glaasje roosvicee erbij!

  Beantwoorden
 • 4 februari 2019 om 12:18
  Permalink

  Een komt wel goed schatje moment komt hier geregeld voor, van troosten na het vallen, tot het geruststellen als het leren van letters en cijfers nog niet zo goed lukt.

  Beantwoorden
 • 4 februari 2019 om 00:12
  Permalink

  Onze kleine Chico is de wereld aan het ontdekken en dat zal dit mooie pakket van roosvicee hem erg doen verblijden. Hij houdt van vruchtensapjes, vrolijke kleuren en gezonde zoetigheid en zou graag van deze roosvicee willen genieten!

  Beantwoorden
 • 3 februari 2019 om 22:39
  Permalink

  onze kleine man van 2 heeft vorige maand zijn handje verbrand aan onze gaskachel in de kamer, wat was dat vreselijk schrikken! hij bleef maar met zijn handje schudden en mama help roepen, echt heel erg! nadat we bij de dokterspost waren geweest heb ik de rest van de dag met hem geknuffeld en heel vaak “komt wel goed schatje ” gezegd…

  Beantwoorden
 • 3 februari 2019 om 21:25
  Permalink

  Roosvice, ben er mee groot geworden. Wij ouders zijn nog steeds zelf ook gek op roosvice. Het is een lekerrrr drankje voor jong en oud . Ook heerlijk op de yoghurt.
  Een echt Komt wel goed schatje moment voor onze zoontje is: wanneer hij ziekjes op de bank ligt een lekker glas Roosvice geef.
  deze pakket is zeer welkom <3

  Beantwoorden
 • 3 februari 2019 om 21:07
  Permalink

  Als je kind zicht net pijn heeft gedaan.

  Beantwoorden
 • 3 februari 2019 om 20:45
  Permalink

  Mijn jongste dochter wilde heel graag zonder zijwieltjes fietsen dat ging met moeite maar zou als ik al zei “ het komt goed schatje” en fiets ze nu trots de hele wijk door zonder zijwieltjes.❤️

  Beantwoorden
 • 2 februari 2019 om 12:40
  Permalink

  leuk zeg, en roosvicee blijft altijd lekker, zelfs voor mama 🙂

  Beantwoorden
 • 2 februari 2019 om 10:44
  Permalink

  Roosvicee blijft hier bij iedereen favoriet. Zelf vind ik het ook heerlijk.

  Beantwoorden
 • 31 januari 2019 om 09:40
  Permalink

  Roosvicee, wie is er niet groot mee geworden. Ik wel en fijn dat ik dit nu ook weer kan geven en de kids.

  Beantwoorden
 • 31 januari 2019 om 08:13
  Permalink

  We zijn druk bezig thuis met de zindelijkheidstraining van onze jongste boy. Het gaat heel goed, maar heel af en toe heeft hij een ongelukje, en dat vindt hijzelf heel naar. Dit zijn dan mijn “komt-wel-goed-schatje-momenten”. ?

  Beantwoorden
 • 30 januari 2019 om 14:34
  Permalink

  Toen mijn zoon heel graag wilde afspreken en voor de 3e keer op rij, niemand met hem wilde spelen. Ik zei toen letterlijk: ‘Komt wel goed schatje’. Met pijn in mijn moederhart. Gelukkig kwam het de week erop weer goed en was er een glimlach op zijn gezicht.

  Beantwoorden
 • 30 januari 2019 om 14:11
  Permalink

  Toen ik thuis zei dat ik heel heel heel graag het roosvicee pakket wilde winnen, kreeg ik van verschillende kanten te horen: Komt wel goed schatje!
  Ik ben dus benieuwd 😉

  Beantwoorden
 • 29 januari 2019 om 14:23
  Permalink

  Toen mijn man een nieuwe baan kreeg en nu dus van maandag tot en met donderdag weg is. Ik was toch wel even bang dat ik het niet allemaal alleen ging redden, maar hij zei het komt wel goed schatje! En inderdaad er komt steeds meer ritme.

  Beantwoorden
 • 28 januari 2019 om 22:22
  Permalink

  Toen onze zoon (3) uitgleed in de badkamer en een flinke snee achter in.zijn hoofd viel. Wij meteen naar de huisarts, die 250 meter verderop zit. Moest ik nog een discussie gaan voeren dat ze moest hechten en niet plakken. Dit terwijl ons kind helemaal over de flos was. Uiteindelijk kwamen ze er toch achter, na geprobeerd plakken te hebben, dat de wond toch gehecht moest worden, omdat het te groot was. Goh, echt? Daar hoefde je geen dokter voor te zijn…. Vervolgens ging papa ook nog onderuit toen hij de snede zag en al het bloed. Maar na 5 hechtingen en wat pijnstillers stonden we weer buiten. Gelukkig geen hersenschudding aan over gehouden. Dit was echt een komt goed schatje momentje. Met veel knuffels en kusjes. Een week later hebben ze de hechtingen verwijderd en meneer gaf geen kik, ging lekker door met spelen. Nu alleen nog een litteken zichtbaar.
  Trots op onze bikkel. En ook een beetje op mijn mama-intuïtie.

  Beantwoorden
 • 28 januari 2019 om 17:24
  Permalink

  2 weken geleden ging ik met mijn dochter mijn zoon van de voetbaltraining halen door de kou en regen op de fiets. Zij zag haar broer..rende erop af en struikelde. Heel haar broek kapot en onder het bloed…omdat ze eigenlijk zo enthousiast was dat zij haar broer zag. Het deed veel pijn en we moesten we nog heel stuk terug naar huis fietsen. Heel sneu en heb wel 100 keer gezegd..het komt wel goed schatje.!

  Beantwoorden
 • 28 januari 2019 om 12:50
  Permalink

  Ook hier wordt de term ” komt wel goed hoor schatje” soms gebruikt. Ik moest dan ook erg hard lachen toen mijn zoon dit een keer tegen mij zei ipv. Andersom. Ik kwam uit bed met een stijve nek en kon alleen nog maar naar links kijken. Mijn zoon zei toen tegen me… Komt wel goed hoor schatje. Haha

  Beantwoorden
 • 28 januari 2019 om 11:38
  Permalink

  Ik voelde mij onlangs echt een loedermoeder, toen ik de achterklep van de auto dichtsloeg op het hoofd van mijn jongste :(. Ze stond achter mij, en ineens naast mij… Ondanks dat het bloedde gelukkig geen gat wat gehecht of gelijmd moest worden.

  Nu wordt er dus de hele tijd hard door mijn dochters geroepen dat mama de klep vd auto dicht doet en ze snel aan de kant moeten ;).
  Ik weet nog niet zo goed of “Het komt wel goed schatje” voor mij of voor mijn dochter bedoeld is, hahaha ;).

  Beantwoorden
 • 27 januari 2019 om 23:08
  Permalink

  We hebben kort geleden een “Komt wel goed schatje” moment beleefd.
  Mijn kleinzoon deed mee aan een musical op zijn school en daar mochten wij bij zijn.
  Hij was van te voren nogal zenuwachtig en van ons kreeg hij te horen dat wij in hem geloofden en dat het allemaal goed zou gaan.
  En wat deed hij het goed en wat waren wij trots.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor dit heerlijke pakket van Roosvicee.

  Beantwoorden
 • 27 januari 2019 om 17:24
  Permalink

  Van de week riep mijn dochter mij midden in de nacht.
  Ze had een nare droom.
  Dat is een komt wel goed schatje moment.

  Beantwoorden
 • 27 januari 2019 om 15:33
  Permalink

  Mijn zoontje van twee was een paar weken gevallen en zijn voorhand was, dachten wij, afgebroken. Echter na een paar weken bleek dat deze in zijn kaak was geschoten en operatief verwijderd moest worden. Zo’n mannetje snapt dat niet echt, maar uiteindelijk komt het toch goed, schatje ?

  Beantwoorden
 • 27 januari 2019 om 15:31
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor de kinderen, heerlijk Roosvicee voor de kinderen.
  Waag graag een kans 🙂 🙂

  Beantwoorden
 • 26 januari 2019 om 21:07
  Permalink

  Superleuk pakket! Ik weet nog dat ik vroeger altijd Roosvicee limonade kreeg als ik ziek was, of dat we het naar school meekregen. Heerlijk was dat! Ik zou dit heel graag willen winnen voor m’n neefje!

  Beantwoorden
 • 26 januari 2019 om 16:27
  Permalink

  Mijn dochtertje heeft het 22q11 deletie syndroom en snapt veel sociale processen niet. Waarom iemand boos kijkt of verdrietig begrijpt ze niet. Het komt wel goed schatje. Je bent prachtig zoals je bent. Ik ben trots op je.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2019 om 22:26
  Permalink

  Het moment om na het spelen in de sneeuw lekker binnen te komen en dat er een glas Roosvicee klaar staat voor de kids 🙂

  Beantwoorden
 • 25 januari 2019 om 12:26
  Permalink

  Ontzettend leuk. Dit is een complete verwennerij voor de kinderen.
  Het komt wel goed schatje: als de kat weer eens kattenkwaad uithaalt.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 22:57
  Permalink

  Onze dochter heeft een moeilijk instelbare vorm van epilepsie, met dagelijkse aanvallen houden we toch de moed erin. Het komt wel goed, laat een ziekte nooit winnen en geniet van de mooie dingen

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 21:48
  Permalink

  Een leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mijn neefjes!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 21:30
  Permalink

  Wanneer mijn zoon zijn brandweerstok (onmisbaar voor een peuterbrandweerman) ergens is vergeten. Het komt wel goed schatje, we zoeken wel weer ergens een nieuwe stok.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 18:56
  Permalink

  Mijn zoontje kwam deze week thuis van de basisschool en had zijn eerste proefwerk teruggekregen. Hij had een 8 gehaald en ik was beretrots op hem! Tot mijn verbazing was hij wat stilletjes. Toen ik hem voor de tweede keer vroeg wat er was kwamen er dikke tranen tevoorschijn. Hij had zijn behaalde 8 veranderd in een 18 op het proefwerkblaadje omdat hij graag een (nog!) hoger cijfer wilde. Wat moesten mijn man en ik lachen toen hij ‘s avonds in bed lag. De volgende ochtend zijn we samen naar zijn juf gegaan om het op te biechten. Gelukkig zag ze de grap er wel van in. Zoals altijd..het komt wel goed schatje! 😉

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 18:09
  Permalink

  Roosvicee wie is hier nu niet groot mee geworden. Ik waag graag een kansje.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 17:49
  Permalink

  Het moment dat ik enorm gespannen ben en niet weet hoe ik die onrust kan kwijtraken heb ik wel een ‘komt wel goed schatje’ nodig! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 15:41
  Permalink

  Na heerlijk in de speeltuin gespeeld te hebben en koud en vies te zijn, krijgt Roan lekker Roosvicee om weer helemaal bij te komen. Dat gaat er altijd in met een lach en het liefst elke dag ?

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 14:06
  Permalink

  Met een grote vuurwerkshow zat de kleine Sanne vast met haar knietje in een stalen omheining. Geen beweging in te krijgen.
  Ik helemaal in paniek natuurlijk maar Sanne zei heel rustig komt wel goed schatje.( pas reclame raden gedaan ) Iedereen gelijk rustig en toch lachen. En het kwam goed een boom van een man die iets verder van het vuurwerk stond te genieten boog de spijlen ietsjes uit elkaar en Sanne was los

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 12:46
  Permalink

  Toen mijn zoontje zijn lievelingsautootje vast zat achter de radiator. Ik heb het losgemaakt en hij was superblij?
  Ik doe mee☺

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 12:36
  Permalink

  het zinnetje het komt wel goed schatje gebruik ik met enige regelmaat . maar meer gewoon het woord schat op mijn werk en deze lekker roosvicee zou ik dan ook graag met mijn cliënten delen

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 12:03
  Permalink

  Voor mijn neefje en nichte die de afgelpen tijd vee ziek zin geweest. Met Rose Vicee moet dit wel goed komen.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 10:55
  Permalink

  Dronk het vroeger al en nu geef ik het aan mijn kinderen!! Vanochtend was mijn dochter zenuwachtig voor een topotoets ik zei Komt wel goed schatje, je hebt goed geleerd en je meer dan je best kan je niet doen 🙂

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 10:44
  Permalink

  Wij zijn zelf ook gek op roosvice , en drinken het allemaal. Het is een drankje voor jong en oud . Even tussen door voor de dorst of lekker bij de boterham. Het is en lekker goedje.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 10:38
  Permalink

  Vanmorgen nog een echt “het komt wel goed schatje” moment gehad. Mijn zoontje rende iets te enthousiast over de gladde witte wegen naar school toen hij ineens behoorlijk hard onderuit gleed. Met de slee waarop zijn zusje zat snelde ik er heen voor een knuffel. Gelukkig was hij snel getroost en heeft hij roosvicee in zijn beker mee naar school 😉

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 10:31
  Permalink

  Toen mijn zoontje van 4 boos was en speelgoed in zijn eten gooide: splatsh!! Satésaus op de muur….. Nooooo! ‘Het komt wel goed schatje’ is dan voor ons allemaal bedoeld (grote broers ook beduusd….)
  En gisteren nog: hij pakte zijn volle chocomel beker niet goed vast…: Splatsh! Op de muur (again…) op de stoffen bank bij de tafel, op de tafelpoot….. zijn kleren….. ‘Het komt wel goed schatje’….
  Dan kan ik de Roosvicee pakken en is iedereen weer blij 🙂 Hier is zo’n pakketje van harte welkom!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 09:24
  Permalink

  Mijn meiden zijn gek op Roosvicee. Of het nu de pakjes zijn (feestmomentje), het sap of de aanmaaksap, het gaat er in als zoete koek! Ik loot dus graag mee.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2019 om 08:36
  Permalink

  wat een heerlijke verwennerij, maak mijn kleinkinderen maar blij
  komt wel goed schatje zegt oma als mijn kleinzoon weer eens struikelt over zijn eigen voeten

  Beantwoorden
 • 23 januari 2019 om 22:52
  Permalink

  Wanneer mijn neefje weer iets breekt en weer in een rolstoel terecht komt…..

  Beantwoorden
 • 23 januari 2019 om 21:06
  Permalink

  Mijn “Komt wel goed schatje”- moment was vanochtend toen de hond van de buren onze sneeuwpop had ‘aangevallen’ en vernield…

  Beantwoorden
 • 23 januari 2019 om 20:04
  Permalink

  Toen mijn zoontje vroeg of het gordijn op zijn slaapkamer open mocht blijven zodat hij naar onze kat Vlekkie mocht kijken die nu sinds een weekje tussen de sterren ‘woont’. Daarna is hij heel aandachtig naar buiten aan het kijken en dan komt opeens de vraag. “Ik mis Vlekkie, wanneer komt hij weer bij ons wonen?”….Slik.. “Komt wel goed…”

  Beantwoorden
 • 23 januari 2019 om 17:37
  Permalink

  Wie is er nu niet dol op Roosvicee. Onze hele familie drinkt het en we vinden het allemaal heerlijk. Mijn kinderen noemen het Momie. Hoe ze daar bij zijn gekomen is me een raadsel, maar we hebben het wel allemaal overgenomen. Dus met Momie komt het wel goed met mijn schatjes. Of het nu een griepje is of een schaafwondje of hele erg dorst. Het komt gelukkig allemaal goed met Roosvicee :D.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2019 om 13:51
  Permalink

  Roosvicee wie is er niet groot mee geworden. Ik wel enne kan daarom zeker wel zeggen tegen mijn meiden. Het komt wel goed schatje.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2019 om 18:21
  Permalink

  Toen de nieuwe step van mijn dochter helemaal nat geregend wat op school. De sponsachtige handvaten drupten, en de oogjes van mijn dochter ook….. Kom maar het komt wel goed schatje…thuis afgedroogd, wat lekkers gepakt en natuurlijk iets te drinken!

  Beantwoorden
 • 22 januari 2019 om 13:29
  Permalink

  Mijn zoontje is gek op sleutels..en sluit mij nog wel eens op of sluit mij buiten.
  Van de week zaten de sleutels in de schuur en ik was binnen..deed hij de deur dicht en lukt t om hem op slot te doen. Ik in de stress en zeggen hoe hij hem open moest doen. Zegt hij: geen zorgen mam…ik weet hoe t moet..met andere woorden: het komt wel goed schatje!
  Gelukkig lukte het..Hij was stiekem wel geschrokken:-)

  Beantwoorden
 • 22 januari 2019 om 13:01
  Permalink

  Toen mijn dochter voor de 21e nacht op rij de hele boel afbrak snachts en ik bijna wanhopig werd, was daar mijn man die altijd zegt dat alles goed komt! <3

  Beantwoorden
 • 22 januari 2019 om 12:42
  Permalink

  Het komt wel goed schatje…. een uitspraak die ons de afgelopen periode veel gezegd is, zoonlief is al vanaf december aan het kwakkelen met griep,verkoudheid en koorts. dochter van 16mnd slaapt nog steeds geen een nacht door. Een drukke, vooral heel veel slapeloze nachten en vermoeide kinderen overdag. Dit pakket helpt hen beide misschien opknappen!

  Beantwoorden
 • 22 januari 2019 om 12:37
  Permalink

  Wanneer mijn dochter perongeluk aan de hete kachel zich brand en het ontzettend pijn doet.. Gelukkig geen brandwonden opgelopen maar vooral geschrokken.. Een echt komt wel goed schatje moment

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *