Schrijf een kaartje voor Valentijn

Ben jij iemand die wat extra aandacht voor je liefde geeft op Valentijn? Volgende week dinsdag is het weer Valentijnsdag, 14 februari. Kim van Smeerdijk heeft een tip voor jou: een Valentijnskaart. Lees hieronder haar blog en hoe zij Valentijnskaartjes maakt.

Een lief kaartje voor Valentijn

Valentijnskaarten maken

Nog een week tot jij jouw Valentijn in het zonnetje mag zetten. Zelf doen mijn vent en ik er niks aan behalve een lief kaartje voor elkaar schrijven. Waar jij misschien uitpakt met grote cadeaus of juist helemaal niet aan Valentijn doet, hebben wij een middenweg: een lief kaartje. Dit is mijn tip dan ook voor jou. Schrijf eens een lief kaartje aan je partner of aan je beste vriendin om te laten weten dat je ze lief vindt.

Valentijn voor klasgenootjes

Ook een leuk idee is om een stapeltje zelfgemaakte kaarten uit te delen aan klasgenootjes. Maak samen met je zoon of dochter een aantal Valentijnskaarten en laat ze ze uitdelen aan klasgenootjes op school of vriendjes of vriendinnetjes van het sporten.

Valentijn in de buurt

Valentijnskaarten maken met je kinderen

Nog leuker is het om zelfgemaakte briefjes met hartjes erop uit te delen in jouw buurt. Plak ze op lantaarnpalen, schuif ze onder tuitenwissers op een autoraam of schuif ze door de brievenbus van je buren. Geef jou liefde door aande wereld en laat anderenw eer even voelen dat ze geliefd zijn.

Fijne Valentijn!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *