SES Creative Beedz – Strijkkralen als 3D taartjes

De nostalgische strijkkralen zijn weer in een leuke vorm te verkrijgen. Als je genoeg taarten hebt gebakken de laatste tijd, dan is het nu tijd om taartjes te strijken, met strijkkralen.

beedz ses strijkkralen

Beedz – Strijkkralen 3D taartjes

Een mooi complete verpakking om 3D taartjes te maken van strijkkralen. 3D, omdat je ze echt als een taartje maakt, niet plat, maar rondom van kralen. Eenvoudig, maar uren vermaak.

Je legt de kraaltjes op het bordje, zoals je van strijkkralen gewend bent. Welk taartje je eerst kiest maakt niet uit, houd je wel aan het voorbeeld, want je vouwt vanuit papier straks een mal. Nadat je de strijkkralen in de juiste vorm op het bordje hebt geplaatst en met behulp van het strijkpapier hebt gestreken, kun je de lijm op de taartjes vormsmeren. Je plakt de gestreken strijkkralen er tegenaan en ta da…! Je taartje is klaar.

ses creative strijkkralen

Je strijkt dus eerst alle kanten van de de taartjes op het bordje en doordat je ze tegen de voorgevormde kartonnen vormpjes aanplakt, krijg je het 3D resultaat. Superleuk om op je kamertje te zetten en als opbergdoosje of sieradenbakje te gebruiken.

Erg leuk om gezellig samen mee bezig te zijn. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar (het strijken wel even voor ze doen, he?!).

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
SES Creative strijkkralen 3D taartjes
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *