GeoSmart flipbot SmartGames

De GeoSmart FlipBot is onze nieuwste aanwinst uit de SmartGames collectie. En hij werd hier heel erg goed ontvangen. Hoewel het een andere vorm van spelen is, dan met de SmartGames denkspellen is ook dit weer een superleuke puzzel en uitdaging voor onze kleuter (6 jaar). De FlipBot ga je namelijk zelf bouwen.

SmartGames Geo Smart Flipbot

GeoSmart Flipbot

De GeoSmart Flipbot is een robotauto die je kunt bouwen met magnetische vormen. In de doos vind je allerlei onderdelen, die je met behulp van de handleiding aan elkaar moet koppelen om een robotauto te maken die je met de bijbehorende afstandbediening kunt besturen. Je kunt er meerdere bouwwerken mee maken.

SmartGames Geo Smart Flipbot

De GeoSmart Flipbot is leuk voor kinderen vanaf ongeveer vijf jaar. Onze zes-jarige heeft hem helemaal zelf gebouwd en hoewel het hem gelukt is, was het niet altijd supereenvoudig, want de handleiding lezen is niet zo makkelijk als bij bijvoorbeeld LEGO. Maar gelukkig lukte het hem ook door wat te proberen. Vervolgens heeft hij er meteen met veel plezier mee gespeeld en regelmatig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet.

SmartGames Geo Smart Flipbot

Doordat het gemaakt is van magneten, haal je hem heel gauw weer uit elkaar, maar zet je hem ook eenvoudig weer in elkaar. En vooral als je weet hoe hij in elkaar moet, lukt het je heel eenvoudig nog vaker. Een combinatie van een bouwwerk, dat ook nog eens elektronisch bestuurbaar is, is echt superleuk. Mijn zoontje is gek op robots, hij had zelfs een robotkinderfeestje dit jaar. Daarom is dit speelgoed echt wat voor onze kleine uitvinder. Ook leuk is de GeoSmart Moonlander.

SmartGames Geo Smart Flipbot

Het voordeel van GeoSmart speelgoed en ander speelgoed van SmartGames is dat het speelgoed is dat je in je eentje kunt spelen. Hier wordt bijvoorbeeld heel veel gespeeld met SmartFamer en Roodkapje.

Buiten dat het heel leuk is om met GeoSmart te spelen bied het ook nog eens leerzame activiteiten. De bouwwerken zorgen voor een ruimtelijk inzicht omdat alles in 3D gemaakt kan worden, verder zorgt het voor een goede hand-oogcoördinatie, het stimuleert het denkvermogen, het leert de vormen kennen en je zult zien dat ze dingen gaan maken uit het bestaande leven.

SmartGames Geo Smart Flipbot

Over SmartGames

Smart Toy & Games is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube (aangesloten in 2019). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. En een Happy Cube bestaat uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt.

Colour Catch Smart Games genomineerd Speelgoed van het jaar 2019

Bekijk ook:

Chicken Shuffle
Colour Catch
Verkiezing speelgoed van het jaar 2019

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *