Shoesme maat 21

Storm en regen, een goed moment om aan het voorjaar te denken. Dat gaat heel makkelijk door eens even goed te gaan shoppen voor de naderende zonnige dagen. Want, heus het wordt echt wel weer mooi weer. Altijd wel weer even kijken in welke maat de kinderen nu zitten, haha. We gaan naar maatje 21 voor mijn dochtertje en maatje 26 voor mijn zoontje.

Spring summer 2017

Korte broeken, rokjes en jurkjes, korte mouwen en blote benen. Lekker fietsen en wandelen in het zonnetje en barbecueën in de achtertuin.

Shoesme heeft een superstoere en schattige spring summer collectie voor 2017 gelanceerd. En weet je wie model mochten staan? Mijn kiddo’s. Hier op dat skatebord zie je het lenige been van mijn zoontje op toffe witte sneakertjes met groene veters.

What's on mama's mind shoesme

 

 

 

 

 

 

 

 

Shoesme heeft vorige week hun nieuwe website gelanceerd en meteen de lente en zomercollectie van dit jaar. Ik ben heel erg fan van dit merk, omdat het verstand heeft van wat goed is voor de voeten van jouw kinderen. Ze ontwikkelen schoenen die perfect aansluiten bij de loopfase van jouw kleintje. Flexibele zolen, eerste stap schoentjes etc.

Mijn zoontje is drie jaar en draagt al vanaf het begin schoenen van Shoesme. Mijn dochtertje is 1 jaar en loopt sinds kort niet alleen maar meer binnen, maar ook buiten. Ze is dus ook al toe aan iets steviger schoeisel dan de slofjes en baby schoentjes.

Ook zij mocht model staan en ook haar favoriete poseer attribuut was het skateboard. De foto’s vind je nog niet terug op de site, maar hierbij alvast een sneak peek.What's on mama's mind shoesme

De meisjes collectie is ook weer reuze leuk. Met veel kleurtjes zoals je van Shoesme gewend bent.

Ik krijg er alweer helemaal zin van in de zomer. Jullie ook?

Neem gauw een kijkje op de website van Shoesme.

 

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *