Sinterklaasposter Sintercasa kijk je ogen uit

Ik ben fan van zoekboeken en zoekplaten. Deze kleurrijke Sinterklaasposter van Sintercasa mag ook in het rijtje, want er valt zoveel te bekijken. Helemaal leuk voor deze Sinterklaastijd. Wij hebben hem op onze deur gehangen in de woonkamer. Het is een enorme poster, groter dan mijn twee kleuters. Erg leuk.

Win: 1 Sinterklaasposter van Sintercasa
Wanneer: 26 t/m 29 november 2019
Hoe: Laat hieronder weten wie je deze poster wilt geven door een reactie achter te laten.

Sintercasa Sinterklaasposter
Sintercasa Sinterklaasposter

Sintercasa Sinterklaasposter

Nieuw! Sintercasa de poster: een huis vol verhalen rond het thema Sinterklaas. Het pieten-poppenhuis Sintercasa is het decor voor een kleurrijke fotoposter. Dit “schenkt” elk kind eindeloos veel kijkplezier tijdens de feestelijke sinterklaastijd!

Setting voor verhalen

De Sintercasa Sinterklaasposter telt maar liefst 11 kamers en is 1.50 meter hoog. De inrichting bestaat uit een mix van gerecycled poppenhuisspeelgoed, rommelmarktvondsten en zelfgemaakte accessoires. Het houten huis bestaat dus echt en is speciaal ontworpen als setting voor een heleboel verhalen.

O jee, ruik je dat ook? Een aangebrande pepernoot! Gelukkig blijft het in Sintercasa altijd gezellig. Want in Sintercasa draait het maar om één ding: op tijd cadeautjes brengen naar álle kinderen. Zou het de Pieten ook dit jaar weer lukken?

Je ziet Pieten die cadeautjes inpakken, strooigoed bakken, chocoladeletters sorteren; er hangt zelfs wasgoed aan de lijn. Zo biedt Sintercasa een kijkje achter de schermen in aanloop naar Pakjesavond.

Hoe het allemaal begon

Natuurlijk zijn de makers (hoe kan het ook anders!) zelf groot fan van Sinterklaas. Vroeger werd dit feest bij hen dan ook uitgebreid gevierd. De droomwereld van kinderen bleef de makers fascineren. Langzamerhand begon zich er een plan te ontvouwen voor Sintercasa. En wat begon met een idee, is uitgegroeid tot een project van formaat. Ontdek zelf het resultaat!

Kleurrijke versiering

De fotoposter op A1-formaat is voor kinderen én hun ouders de eerste kennismaking met dit bijzondere project. Volgend jaar verschijnt Sintercasa als prentenboek. Voor fijne momenten samen, waarin verhalen en verwondering de hoofdrol spelen. Over een wereld ver van hier, maar toch vertrouwd dichtbij. Een wereld waarin oneindig veel te beleven valt. Zover de fantasie reikt!

Sintercasa -de Sinterklaasposter- is een afbeelding op A1-formaat (60 x 84 cm) van het miniatuurhuis van Sinterklaas en de Pieten. De poster is gedrukt op 135 grams papier en verpakt in feestelijke bewaarkoker. Sintercasa: een huis vol verhalen, dat verwondert en verbindt.

Nu voor € 14,95 verkrijgbaar bij geselecteerde kinderspeelgoedwinkels en via de webshop.

Meer Sinterklaasideetjes

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Sinterklaasposter Sintercasa
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

12 reacties op “Sinterklaasposter Sintercasa kijk je ogen uit

  Marieke

  (27 november 2019 - 15:37)

  Jaa leuk ik doe graag mee voor ons zoon en dochter van vier jaar

  katrijn

  (27 november 2019 - 12:53)

  voor mijn nichtjes

  Wilmsen Anita

  (27 november 2019 - 11:03)

  Voor de kleinkinderen

  eveline

  (27 november 2019 - 10:46)

  zalig voor mijn kleinkinderen

  eveline

  (27 november 2019 - 10:46)

  zalig voor mijn kleinkinderen

  Anna wienen

  (27 november 2019 - 09:54)

  Mijn dochter Julia

  Fay

  (27 november 2019 - 09:00)

  Wat leuk en orginineel! Deze win ik graaaaag voor mijn zoon. Die is ontzettend zuinig met posters en creaties. Binnenkort maar weer eens minimaliseren zodat hij deze kan ophangen. Die zal toch minimaal volgend jaar sinterklaas blijven hangen ?

  elisabeth maria martina

  (27 november 2019 - 08:32)

  wat een origineel kado

  Ilona

  (27 november 2019 - 08:11)

  Deze zou ik graag willen winnen voor onze zoon

  Annie Thomassen

  (26 november 2019 - 21:49)

  Deze poster wil ik heel erg graag hier bij oma in huis op de slaapkamer van mijn kleinkinderen Niek, Noud en Fiene hangen. Kunnen we elke keer wanneer ze weer blijven slapen gezellig bekijken en vertellen.

  Colinda van den Broek

  (26 november 2019 - 21:37)

  Wat zou ik deze graag aan mijn 2 dochters willen geven. Maud (van 5 jaar) en Jara (van 2 jaar). Zij, maar ik ook, zijn dol op zoekboeken. De oudste heeft voor sinterklaas bij oma ook het spel Lynx gekregen. Zo enorm leuk. De poster zou een mooi plekje krijgen in de woonkamer, zodat we de hele dag door zouden kunnen kijken. Dus duimen duimen duimen maar!

  Sharon

  (26 november 2019 - 19:26)

  Ik zou hem aan mijn drie kinderen geven. En zelf ook mee kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *