De eenhoorn van Vtech als Sinterklaastip

What's on mama's mind sinterklaasNovember staat in het teken van de feestdagen en met name sinterklaastips.  Vier je Sinterklaas? Wat gaat jouw kleintje aan Sinterklaas vragen? Wat ga je halen als schoencadeautjes en wat krijgen ze als het “heerlijk-avondje is gekomen”?

Je zult de komende weken regelmatig tips voorbij zien komen voor jonge kinderen, maar ook voor jezelf. Van schoencadeautjes tot de wat grotere verwennerijen. Vier je geen Sinterklaas? Misschien zijn het leuke tips voor kerst of een verjaardag van je kleintje. Aangezien mijn kinderen bijna 3 jaar en net 1 jaar oud zijn, zullen veel van de tips rondom deze leeftijd zijn.

De eerste tip was het kinderserviesje van Oogaa.

Aan de feestdagen houd ik veel goede herinneringen over. Met name aan de pakjesavonden vroeger. Ik herinner mij hoe we vroeger net in bad zaten als er een grote zak met cadeaus voor de deur werd bezorgd. Ik herinner mij zoektochten die de “pieten” voor ons hadden uitgezet om onze cadeautjes op onze eigen slaapkamers terug te vinden! Ik herinner mij dat ik ooit een kaartje van een paard in de sneeuw heb gekregen, in mijn schoen, van Sinterklaas. Die had hij nota bene zelf met de hand geschreven!

Mijn tweede tip!
De tweede tip is voor een meisje: Magische Eenhoorn van Vtech. Je kent hem misschien wel van de winactie afgelopen maand. Heb je hem toen niet gewonnen? Jammer, maar je kunt hem natuurlijk op heel veel plaatsen kopen.

What's on mama's mind - vtech eenhoorn

De magische eenhoorn heeft een prachtige naam: Twinkel. Op de rug van Twinkel kun je Femke Fee of een ander Vrolijk Vriendje plaatsen. Twinkel kan lopen en haar hoofd en vleugels bewegen. Je kunt drukken op de harttoets in haar halsketting, of je geeft Twinkel een wortel. Dan hoor je mooie melodietjes en grappige geluiden. De hoorn van Twinkel heeft een lichtje dat van kleur verandert en knippert.

De magische eenhoorn van Vtech is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Met 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
Hij kost € 29,95 en is daarmee een perfect cadeautje voor Sinterklaasavond.

 

 

 

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *