Hulp bij het tillen van de Maxi-Cosi dankzij de Cocobelt

Als je een baby hebt (of inmiddels al een groter kindje) dan weet je hoe onhandig het dragen van een maxicosi babyautostoeltje is. Hoe groter je kleintje hoe zwaarder hij wordt, dus ook hoe zwaarder het autostoeltje met je kleintje erin. Maar hij is vooral ook onhandig qua formaat en draagmethode. Ik weet nooit of ik hem naast me of voor me en met een of met twee handen, moet dragen. Vooral als ik er onverwachts wat verder mee moet lopen, wissel ik tussen alle houdingen.

Het testen van de cocobelt

Al enkele weken terug schreef ik over de Cocobelt, een handige draagriem voor de maxicosi of ander baby autostoeltje. Toen had ik hem zelf echter nog niet getest, maar heb ik hem wel verloot. Inmiddels heb ik er uitgebreid gebruik van kunnen maken.

What's on mama's mind - cocobelt arm

Cocobelt

De Cocobelt bevestig je aan de Maxi-Cosi en vervolgens kun je hem middels het riempje laten rusten op je schouder. Dit zorgt ervoor dat je niet al het gewicht op je onderarm draagt, maar beter verdeelt op je schouder.

Eerlijk is eerlijk. De maxicosi blijft nog steeds een onding, daar verandert een coocbelt niet zomaar wat aan natuurlijk. Maar het geeft inderdaad verlichting. Je hebt echt steun aan je schouder. Waardoor je echt makkelijker loopt ermee.

Voor het bereiken van het consultatiebureau bijvoorbeeld, moet ik een enorm stuk lopen. De auto kan namelijk niet voor de deur terecht en je moet een trap op. Op zo’n moment is de Cocobelt een uitkomst, want de autostoel is zo toch een stuk makkelijker om mee te krijgen en minder zwaar.Cocobelt

Ik verwacht ook dat de Cocobelt hiervoor is bedoeld. Hij is er niet om met je kleintje in de Maxi-Cosi een wandeling door het bos te maken of even te gaan shoppen. Maar om de korte afstanden prettiger te kunnen ervaren, daarvoor is hij ook zeker geschikt.Cocobelt maxicosi what's on mama's mind

Cocobelt heeft verschillende kleuren

De Cocobelt is er in drie kleuren of uitvoeringen; mintgroen, roze met aztekprint en zwart. Aan mijn maxi-cosi heb ik de roze nu bevestigd, maar ik heb ze alle drie dankzij Cocobelt; bij elke outfit een, haha. De kwaliteit is super en de riem is erg mooi en goed afgewerkt.

What's on mama's mind - cocobelt overzichtDe Cocobelt koop je vanaf € 19,95.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *