Speed 3: Grand Prix Nintendo Switch

Voor wie gek is op racen en een Nintendo Switch, PlayStation 4 of Xbox One in huis heeft: Speed 3: Grand Prix is echt een aanrader. Vroeger deed ik zelf ook veel racespelletjes, samen met mijn broer. Inmiddels is mijn zoontje (6 jaar) de fanatiekeling als het om gamen gaat. Maar, zijn vader doet graag mee hoor, vooral met racespelletjes. Ik zag mijn Netflix-avondjes op de bank dan al aan mijn neus voorbij gaan met een man thuis die aan het gamen is, met dit nieuwe spel, haha.

Speed 3 grand prix

Speed 3: Grand Prix

Wij spelen het spel op de Nintendo Switch, waarop Speed 3 wordt gespeeld. Je moet even doorhebben hoe hard je door de bochten kan, om niet te crashen, maar dan kan je mooie ronde tijden neerzetten. In het begin dacht ik dat mijn zoontje echt alleen het crashen superleuk vond. Want met 300 km door de bochten is niet echt een plan. Maar, inmiddels is winnen leuker dan crashen en hij rijdt er mooie wedstrijden mee. Ook vriendjes die hier komen spelen willen graag even racen.

Trailer Speed 3 grand prix YouTube

Speed 3: Grand Prix transformeert ‘s werelds populairste autosport in een toegankelijke en leuke arcade-race-ervaring. Ga het circuit op, kies je favoriete racewagen en claim de beste plek in alle seizoenen! Rijd roekeloos om je tegenstanders uit te schakelen, terwijl je de hele wereld rond racet: van het scheuren over het Duitse asfalt tot het driften door de met neon gevulde straten van Tokio. Speed 3: Grand Prix biedt een onweerstaanbare mix van supersnelle circuitraces met explosieve arcade-actie! De game bevat zowel singleplayer als multiplayer met een lokale split screen modus en is perfect voor onderweg.

Het autoracespel voor Nintendo Switch, Playstation of Xbox one van Mindscape is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld bol.com. Leuk voor de feestdagen, Sinterklaas of onder de kerstboom!

Nintendo Switch spellen 2020

Dit jaar zijn er weer erg veel leuke Nintendo Switch spellen verschenen. Bekijk het overzicht met Nintendo Switch Spellen 2020 voor meer inspiratie. Ik heb de spellen gesorteerd op PEGI. Zo weet je goed wat ook al leuk is voor de jonge kinderen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *