Nintendo Switch spellen 2020

Ben je op zoek naar de leukste spellen voor de Nintendo Switch? Ik houd hier een overzicht bij van de leukste nieuwe releases van 2020. Hierbij zie je met name spullen voor de leeftijdscategorie vanaf 3 jaar en vanaf 7 jaar volgens Het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem. Hieronder leg ik uit hoe dat systeem werkt. In het kort is het de minimale leeftijd per spel waarvoor het spel geschikt is, dus een soort van kijkwijzer voor de spelcomputer.

Onderaan vind je een overzicht met het laatste Nintendo Nieuws, zoals “Nintendo pakt uit ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.”

PEGI 3 spellen Nintendo Switch

Gigantosaurus: The Game (PEGI 3)

Gigantosaurus nintendo switch

Vanaf nu kan je met het hele gezin plezier beleven door met één tot vier spelers de prehistorische en levendige wereld in te duiken en opwindende races, puzzels of uitdagingen te doen. Met Gigantosaurus voor Nintendo Switch.

Farmer’s Dynasty (PEGI 3)

Maak je klaar om op je eigen boerderij aan de slag te gaan in Farmer’s Dynasty voor de Nintendo Switch. Duik in de wereld van een Farmer’s Life en start op de oude boerderij van je vader. Er is veel werk te doen: herstel je huis en de boerderij, krijg de oude tractor weer aan de praat, zorg voor je gezin en probeer je bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. Iedere keuze die je maakt heeft invloed op jouw toekomst, net als in het echte leven. dus spring maar op je tractor en ga aan het werk!

Wat een heerlijk spel weer, ook voor de kleine kinderen. Bekijk hierboven ook het YouTube filmpje van Farmer’s Dynasty.

Animal Crossing: New Horizons (PEGI 3)

nintendo switch animal crossing

Het is tijd om van je eigen, unieke eilandleven te genieten. In Animal Crossing: New Horizons, dat nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch, vertrekken spelers naar een afgelegen eiland om daar hun eigen paradijsje van te maken door het te verkennen, te vormen en aan te passen.

De Animal Crossing: New Horizons – Jouw eiland, jouw leven! (Nintendo Switch)-trailer toont het begin van een nieuw leven op het eiland, inclusief diverse activiteiten, zoals het opzetten van een tent, gereedschappen maken, aanpassingen maken, verkenningstochten ondernemen en kennismaken met nieuwe en terugkerende dierlijke bewoners. Er worden regelmatig gratis updates aan de game toegevoegd, waardoor spelers van seizoensgebonden content kunnen genieten.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 (PEGI 3)

De Droomwedstrijden van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 laten spelers voorbij de grenzen van de realiteit naar het rijk der verbeelding reizen. Droomwedstrijden bieden intense, razendsnelle ervaringen met Mario & Sonic-personages en geven een nieuwe draai aan de party-fun wanneer de game op 8 november in Europa verschijnt. Bekijk de nieuwe Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokio 2020 – Droomevenementen om de Droomwedstrijden alvast in actie te zien.

Droomschieten: In dit evenement moet je proberen de hoogste score te halen door op doelwitten te schieten die over een traditioneel Japans landhuis zijn verspreid. Daarbij verschijnen regelmatig vliegers die spelers uit de lucht kunnen schieten voor bonuspunten.

Droomkarate: Dit evenement combineert de bliksemsnelle actie van karate met landjepik. Spelers moeten vechten om zoveel mogelijk vloervakken te veroveren en hun gebied uit te breiden. Elk vak waarop een vijand is verslagen, wordt verlicht. De speler die, of het team dat, aan het eind van de ronde de meeste vakken heeft verlicht, is de winnaar. Dat resulteert steevast in een heerlijke chaos!

Droomracen: Spelers kunnen op een hoverboard stappen en omlaag racen van een berg vol vraagteken-power-ups en uitdagende obstakels, waarbij ze tricks kunnen uitvoeren om sneller te gaan en de leiding te pakken. De eerste die beneden is, heeft gewonnen.

Dr. Kawashima’s Brain Training (PEGI 3)

Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch. Dit nieuwe deel in de serie is vanaf 3 januari 2020 in Europa verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Geniet van nieuwe oefeningen, waarvan sommige de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruiken*, of train je hersenen met klassieke oefeningen uit eerdere Brain Training-games, waarvoor je alleen een stylus (inbegrepen bij de fysieke versie) of je vinger nodig hebt.

PEGI 7 spellen Nintendo Switch

LEGO Super Mario (leeftijd 6 tot 14 jaar)

Dit is de topper van 2020. De nieuwe LEGO-producten laten mensen de wereld van Super Mario ontdekken en bouwen zoals nooit tevoren. Doormiddel van nieuwe technologieën die The LEGO Group en Nintendo samen ontwikkeld hebben, kan een interactief LEGO Mario figuur munten verzamelen in een fysiek game level dat is opgebouwd uit LEGO bouwstenen. Het is geen videogame en ook geen traditionele LEGO-set, maar een nieuwe ervaring die Super Mario tot leven brengt in de fysieke LEGO wereld.

Paper Mario: The Origami King (PEGI 7)

Sinds 17 juli Paper Mario: The Origami King.

Koning Olly heeft het kasteel van prinses Peach uit de grond gerukt, verplaatst en omwikkeld met enorme linten! Hij heeft het duivelse plan om de wereld op te vouwen in Paper Mario: The Origami King, dat op 17 juli exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Gelukkig kan Mario’s vaardigheid om unieke papierkrachten te gebruiken ervoor zorgen dat die plannen door de versnipperaar gehaald kunnen worden. Het kasteel is hermetisch afgesloten door enorme linten en Mario staat voor de zware taak die linten te verwijderen. Zijn reis leidt hem door uitgestrekte gebieden vol verrassingen. Zo moet hij zich een weg zien te banen door ondergrondse gangenstelsels, woeste rivieren, een oeroude ruïne, een landhuis vol ninja’s en een levendige woestijnoase. Op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland is de video Ontvouw meer info over Paper Mario: The Origami King! (Nintendo Switch) te zien. Daarnaast kunnen vroegkopers de game vanaf vandaag al pre-loaden in de Nintendo eShop.

In Paper Mario: The Origami King vinden gevechten plaats in een ringvormige arena. Je hebt een goede strategie en snel denkvermogen nodig om vijanden op een rijtje te krijgen en op het juiste moment aan te vallen, zodat je ze de volle laag kunt geven. Bepaal wanneer je met Mario’s schoenen op vijanden wilt stampen of ze een ram wilt verkopen met de hamer, en wanneer je voorwerpen gebruikt om te genezen of aan te vallen.

Wat een supertof spel. Volg mijn instagramstories voor de avonturen die wij meemaken met The Origami King.

Burnout Paradise Remastered (PEGI 7)

Burnout Paradise Remastered wordt gereleased voor de Nintendo Switch op 19 juni, en pre-orders zijn vanaf nu mogelijk voor €49,99.

Burnout Paradise Remastered is de ultieme Burnout Paradise-ervaring. Het biedt de volledige oorspronkelijke game en acht spectaculaire DLC-pakketten, met onder andere het Cops and Robbers-pakket, Legendary Cars, Burnout Bikes en Big Surf Island. Racers kunnen het verkeer aan de kant beuken en terwijl ze met acht spelers tegelijk tegen elkaar racen in een multiplayer vol adrenaline, online of in lokale partymodus! De game is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met tal van technische verbeteringen, en spelers kunnen door de open wereld racen in niet minder dan 60 frames per seconde, met high-resolution textures en een kaart die je kunt bekijken met touchbediening.

PEGI 12 spellen Nintendo Switch

51 Worldwide Games (PEGI 12)

Spelers kunnen binnenkort samen met vrienden en familie genieten van een gevarieerde verzameling tijdloze en populaire spellen, want op 5 juni verschijnt 51 Worldwide Games voor de Nintendo Switch. Van oude bordspellen tot moderne klassiekers, van ontspannende solitaire-games tot snelle speelgoedsporten, deze verzameling bevat vele spellen die culturen over de hele wereld hebben gespeeld en gevormd.

Het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem

Nintendo of Europe GmbH is lid van de ISFE, de Interactive Software Federation of Europe. Dit betekent dat alle spellen die in Nederland en België door Nintendo worden uitgegeven onderworpen worden aan een vrijwillige keuring volgens het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem. PEGI staat voor Pan European Games Information.

Het PEGI-systeem is opgericht in 2003 om Europese ouders te helpen goedgeïnformeerde beslissingen te nemen over het kopen van interactieve spellen en ervoor te zorgen dat minderjarigen niet worden blootgesteld aan spellen die ongeschikt zijn voor hun leeftijdsgroep. Het initiatief wordt ondersteund door grote spelsysteemfabrikanten zoals Nintendo, maar ook door Europese uitgevers en ontwikkelaars van interactieve spellen.

Onderverdeeld in PEGI: 3, 7, 12, 16 en 18.

Overig Nintendo Nieuws 2020

Nintendo pakt uit ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.

supermario bros 35 jaar

3 september 2020:

Mario heeft een lange weg afgelegd sinds hij op die eerste Goomba sprong in World 1-1 van het oorspronkelijke Super Mario Bros. Nu, 35 jaar na de release van die game in Japan, is hij de ster in allerlei games op de Nintendo Switch, waardoor hij zich in de kijker heeft gespeeld bij merken als LEGO, Kinder Joy en Monopoly. Bovendien komt er een speciaal Splatfest in Super Mario-stijl naar Splatoon 2.

In een nieuwe videopresentatie die vandaag werd uitgezonden, heeft Nintendo diverse games, producten en in-game evenementen uit de doeken gedaan die verschijnen in het kader van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. Hieronder vallen games die nieuw zijn voor de verschillende Nintendo Switch-systemen, zoals Super Mario 3D All-Stars, een collectie van drie Super Mario-games van het moderne tijdperk bestaande uit Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy; Super Mario Bros. 35, een onlinegevecht voor 35 spelers in de wereld van het oorspronkelijke Super Mario Bros.; en Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, een verbeterde versie van Super Mario 3D World dat oorspronkelijk op de Wii U werd uitgebracht.

Daarnaast toonde de video nieuwe Super Mario-ervaringen die dit jaar worden uitgebracht, zoals Mario Kart Live: Home Circuit, waarmee het plezier van de Mario Kart-serie naar de echte wereld wordt gebracht door het Nintendo Switch-systeem te gebruiken om een echte, fysieke kart te besturen; de klassieke Super NES-game Super Mario All-Stars die later vandaag wordt uitgebracht voor Nintendo Switch Online*; en een nieuw Nintendo-product genaamd Game & Watch: Super Mario Bros., een klein spelsysteem dat is gebaseerd op de klassieke Game & Watch-systemen waarop Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels en Ball gespeeld kunnen worden.

De volledige videopresentatie kan opnieuw worden bekeken op https://www.nintendo.nl/mario35. Hoogtepunten uit de video waren onder andere:

  • Super Mario 3D All-Stars
  • Mario Kart Live: Home Circuit
  • Game&Watch Super Mario Bros
  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  • Super Mario Bros.35

LEGO® Nintendo Entertainment System™ (NES) bouwset voor volwassenen.

LEGO® Nintendo Entertainment System™ (NES) bouwset voor volwassenen.
LEGO® Nintendo Entertainment System™ (NES) bouwset voor volwassenen.

The LEGO Group onthulde op 15 juli 2020 vandaag de LEGO® Nintendo Entertainment System™ (NES) bouwset voor volwassenen. Met deze set kunnen volwassen fans hun eigen NES-console met LEGO stenen bouwen. De nieuwe set, het nieuwste product in de samenwerking tussen The LEGO Group en Nintendo, biedt een uit LEGO stenen gebouwd NES-model boordevol realistische details, inclusief bijhorende LEGO televisie in jaren tachtig stijl, zodat nostalgische gamers en LEGO fans hun favoriete Super Mario Bros.™ ervaringen uit de kindertijd kunnen herbeleven.

Koraalkleurige Nintendo Switch Lite komt naar Europa op 24 april 2020

Speciaal voor handheld-stijl gemaakt systeem binnenkort verkrijgbaar in de kleur koraal, naast bestaande kleuren geel, turkoois en grijs

Affiliate links: De bol.com links zijn affiliate links. Dit houdt in dat als je wat besteld door te klikken op de link bij Bol.com, ik hiervan een percentage krijg. Dat kost jou niks extra’s maar je helpt mij ermee de blog onderhouden.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *