Spin Master Wobbly Worm

Zoek je nog een leuk verjaardagscadeau of een Sinterklaascadeautip? Wij maakten kennis met Wobbly Worm en selecteerde het als 1 van de cadeautips deze maand voor een driejarige! Wobbly Worm is een grote worm die uit een appel verschijnt en hevig heen en weer wiebelt. Lukt het jou om de ringen om de worm te gooien?

wobbly worm

Wobbly Worm

Wobbly Worm is groot en groen en komt uit een wiebelige appel. Het ziet er geweldig uit en is geschikt voor binnen en buiten, daarom vinden wij het extra leuk. Rupsje nooit genoeg is hier een van de favoriete boeken en daar lijkt deze worm wel een beetje op, dus ook Wobbly Worm slaat zeker aan. De worm is opgebouwd uit een aantal buisjes, die je makkelijk in elkaar zet. Bovenop zit de kop van de worm, onderaan de halve appel, waar de worm in woont. Er gaan twee batterijen in de appel om de worm te kunnen laten wiebelen.

wobbly worm

Als je de meeste ringen om de worm hebt gegooid, ben jij de winnaar. Het is het bekende ringwerpen, maar dan met een extra dimensie. Het ziet er ontzettend leuk uit, lekker felle kleurtjes en vrolijk speelgoed. De kinderen moeten er ook echt enorm om lachen.

Het verhaal achter Wobbly Worm is dat hij een beetje misselijk is.  Daarom zwiept hij zo heen en weer. Zal het wormpje net als rupsje nooit genoeg iets te veel hebben gegeten?

wobbly worm

Voor kinderen van 3 tot zeker 7 jaar is het superleuk speelgoed, maar stiekem vond ik het zelf ook erg leuk om mee te spelen. Je zet gewoon een paar stapjes extra naar achter om het wat moeilijker te maken, maar het is al heel niet makkelijk, met al dat gewiebel. Ik vind het een superleuk verjaardagscadeau, maar het is ook uitermate geschikt om met Sinterklaas cadeau te doen. Dus Sinterklaas, als je mee leest: een cadeautip van What’s on mama’s mind.

Wobbly Worm is van Spin Master en je speelt er met 2-3 spelers tegelijk leuk mee.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Wobbly Worm Spinmasters
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *