Stokke storage bakjes voor aan de Tripp Trapp

Stokke heeft weer iets nieuws. Stokke introduceert namelijk de Tripp Trapp Storage, een handige opbergbak die makkelijk aan de Tripp Trapp te bevestigen is. Hierdoor kun je altijd wat essentiële benodigdheden bij de hand houden, van tekenspullen tot slabbetjes en bestek.

Stokke Storage tripp trapp kinderstoel

Stokke Storage

Alles bij de hand met dit slimme opbergsysteem

Bij gezinnen waar een Tripp Trapp® in huis staat, wordt veel tijd op deze stoel doorgebracht. Door haar vele handige accessoires en verstelmogelijkheden is de Tripp Trapp namelijk de ideale stoel om je kindje al vanaf de geboorte op dezelfde hoogte aan tafel aan te laten schuiven als de rest van het gezin. De kleintjes brengen veel tijd in de stoel door, dus handig als je enkele fijne benodigdheden bij de hand kunt houden, zoals slabbetjes, doekjes, speeltjes en kleurpotloden. Stokke introduceert daarom de Tripp Trapp Storage, een bewaarruimte die gemakkelijk aan de stoel te bevestigen is.

Stokke Storage tripp trapp kinderstoel

Alle features van de Stokke Storage in één oogopslag:

  • Belangrijke benodigdheden binnen handbereik voor zowel ouder als kind
  • Veilig, eenvoudig en zonder gereedschap te bevestigen aan de Tripp Trapp
  • Op goede hoogte voor peuters
  • Eenvoudig te reinigen, vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij
Stokke tripp trapp serene pink
Niewste Stokke Tripp Trapp – Serene Pink

Aan onze eettafel bevinden zich twee witte Tripp Trapp stoelen, dus nu met twee storage bakjes. Ze zijn erg handig voor onze kinderen die al behoorlijk zelfstandig zijn, met hun 3 en 5 jaar. Ze doen er dan ook vooral spullen voor zichzelf in. Zoals tekenspullen, stiften en potloden. Maar, ook de My Little Pony’s en het andere kleine verzamelspeelgoed wordt er goed in bewaard. Op mijn zoontjes kamer staat aan zijn bureau ook de Tripp Trapp Stoel, daar maakt hij ook graag opdrachtjes, dus het fungeert ook al pennenbak op zijn kamertje.

Stokke Storage tripp trapp kinderstoel

Prijs: De Tripp Trapp Storage is verkrijgbaar voor € 29,-

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Tripp Trapp Storage
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *