Kinderboek: later als ik groot ben

Vandaag start de kinderboekenweek 2021, het thema die jaar is Worden wat je wil; beroepen. In 2021 is de Kinderboekenweek van woensdag 6 oktober tot en met zondag 17 oktober. Speciaal voor de Kinderboekenweek 2021, dat in het thema staat van worden wat je wil, is het nieuwe kartonboek later als ik groot ben uitgebracht. Kijk naar de herkenbare, kleurrijke illustraties van Dick Bruna en fantaseer over wat jij later wil worden!

later als ik groot ben

Weet jij nog wat je wilde worden toen je klein was? Mijn kinderen worden onderzoeker of bioloog, geïnspireerd door Freek Vonk, en dierenarts als je het ze nu vraagt. Beroepen met dieren en natuur zijn hier favoriet, maar een brandweer of politieagent was voorheen favoriet. Het verandert en ze worden zich steeds bewuster van allerlei beroepen. Dino botten vinden als archeoloog klinkt ook wel stoer en een timmerman heeft ook leuk werk. Ik ben heel benieuwd wat het wordt als ze later groot zijn.

Dick Bruna: later als ik groot ben

later als ik groot ben dick bruna

In dit flapjesboek zijn allerlei beroepen te vinden: van dokter tot muzikant en voetballer. Wat wil jij worden als je groot bent? De flapjes nodigen uit tot interactie en op elke pagina wordt een kenmerk van het afgebeelde beroep genoemd. ‘Ik zorg graag voor mensen. Later als ik groot ben, werk ik in een ziekenhuis.’ Weet jij welk beroep hierbij past? Kijk maar onder de flap!

later als ik groot ben is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online.

later als ik groot ben
ISBN 978-90-5647-883-4
8,50 euro

Winactie Later als ik groot ben

Speciaal vanwege de kinderboekenweek mag ik het kinderboek van Dick Bruna Later als ik groot ben weggeven. Doe je mee?

Win: later als ik groot ben
Wanneer: 6 t/m 13 oktober 2021
Hoe: Laat weten wat jij vroeger wilde worden als je groot was :). Lees de disclaimer voor voorwaarden winacties. .

Leuke boeken van Nijntje:

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Kinderboek: later als ik groot ben

 • 7 oktober 2021 om 12:44
  Permalink

  Leuk! Ik wilde vroeger dierenarts worden want ik vond zieke dieren erg zielig.

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2021 om 10:23
  Permalink

  Ik wilde vroeger , als ik groot zou zijn, Kinderverzorgster worden, maar heb niet doorgezet.
  Wel de vooropleiding gedaan, maar niet het staatsexamen.
  Heb ik nog steeds een beetje spijt van.
  Heel graag doe ik mee voor dit leuke boekje van Dick Bruna.
  Ik volg op bloglovin.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *