Een houten telefoonhoesje

Ik schreef al wel vaker over hoe belangrijk het hier in huis is om je telefoon goed te beschermen. Niet alleen door de kinderen hoor, maar ook door mijn eigen onhandigheid valt mijn telefoon nog al eens. Oké, hij wordt ook wel heel intensief gebruikt. Ik gebruik het liefst een telefoonhoesje die meteen als portemonnee dient. Dat vindt niet altijd iedereen even handig, want je moet hem altijd openklappen, wanneer je hem gebruikt en hij wordt vanzelf veel te dik. Vind ik overigens geen probleem, hij gaat altijd netjes in mijn tas.

telefoonhoesje iphone 8

Plons, iPhone in de wc-pot

Vroeger wilde ik juist een zo’n klein mogelijke telefoon. Je herinnert je vast wel die kleine Nokia’s. Ideaal, waren die, ik wilde er eentje die je tijdens het stappen makkelijk in je broekzak kon stoppen. Nou mijn iPhone past echt amper in mijn broekzak. Ja, hij past in mijn achterzak en dan steekt hij nog twintig centimeter uit. Dat is overigens ook een keer verkeerd afgelopen. Toen ik naar de wc ging vergat ik even dat mijn iPhone nog uit mijn kontzak bungelde. Plons! Daar verdween hij in de wcpot. Overigens heeft hij het wel overleefd. Ik heb direct in de winkel een pak rijst gekocht (ik was op mijn werk) en heb hem daar twee dagen ingelegd. Daarna geen problemen mee gehad.
Vanaf de iPhone 7 en de Samsung S5 edge geloof ik, zijn de meeste telefoons tegenwoordig wel bestand tegen een beetje water. Van de iPhone 7 en hoger las ik dat je ze gerust in het zwembad kan laten vallen. Ik zou hem niet te intensief gebruiken als hij nat is en zeker niet meteen opladen, maar dat pak rijst kan wel achterwegen gelaten worden. Ik zou het wel tof vinden om ook onderwater foto’s te kunnen nemen met mijn telefoon. Ik zag toevallig onlangs in een vakantiepark een paar mensen dat doen met hun iPhone 7, maar ik geloof niet dat ik dat durf.

Mijn Nokia is vroeger ook ooit in een drankje gevallen, die vervolgens ook gemaakt. Hij was er wel slecht aan toe, doordat het een biertje was geweest waar het in viel. Vervolgens was alles vastgeplakt aan de binnenkant, dus niet alleen nat, maar ook plakkerig. Ik geloof dat ik voor een paar tientjes een gerepareerde Nokia terugkreeg, na een of twee weken, haha.

iphone hoesje maken

Een houten telefoonhoesje

Bij Hoesjemaken.nl ging ik deze keer, voor de afwisseling, een houten hoesje ontwerpen. Eentje die niet voor mij is, maar voor mijn vriend, met een foto van onze kinderen er op. Je kan voor allerlei merken een hoesje ontwerpen, ik ging een iPhone 8 hoesje ontwerpen.

telefoonhoesje van hout

Op hout dus en het resultaat is heel gaaf. Het maken is super eenvoudig, simpelweg een foto uploaden en kiezen voor een afwerking (sepia, zwart wit, neutraal et cetera).

telefoonhoesje van hout

Ik maakte ‘s morgens het hoesje via de site en had hem ‘s avonds overigens al in de brievenbus, echt supersnel! Bizar!

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
iPhone 8 hoesje ontwerpen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *