Tips voor een frisse start

We zijn al even op weg met het jaar, maar het is nooit te laat voor goede voornemens. Had jij ze wel al gemaakt, maar waren ze alweer weggezakt, of was je er überhaupt niet aan begonnen? Ik ontving de Blogbox van rvg media & impact en kreeg een aantal tips voor een frisse start: Minder schermtijd, lekker de buitenlucht in, meer ritme (ook in het huishouden) en meer balans. Zowel in voeding als werk/privéprivé verhouding. Lees hieronder wat er in de Blogbox zat wat een frisse start kan opleveren! Met een geweldige frisse startkortingscode overigens!

Naturall Pure Maaltijdshake

naturall maaltijdshake

Ik had nog nooit van mijn leven een maaltijdshake op. Wel zie ik ze veel om mij heen, dat mensen na het sporten hun shaker uit de tas pakken een shake opdrinken of het als ontbijt of lunch meenemen. “Een paar kilo’s afvallen” is over het algemeen een van de voornemens van een hoop mensen. Ik heb mij dat niet voor genomen, maar ik vind balans wel belangrijk. Nu we weer lekker uiteten mogen en er weer borrels zijn, dan kun je de dag erna even rustig aan doen. Ik heb nu twee weken elke ochtend een maaltijdshake van Naturall op. De smaak cocos vind ik erg lekker. Als je niet gewend bent om “vloeibaar” te ontbijten, dan is het wel een overgang, maar het smaakt goed en het is stevig genoeg. In de Natural Pure maaltijdshake cocos zitten ook wat stukje, dus het niet alsof je een glas water naar binnen krijgt. Ik meng het overigens wel met water. 300 ml water en een schepje (50 gram) van de shake in de shaker, 15 seconden goed schudden en daar is mijn ontbijt.e shakes van Naturall zijn daarom perfect hiervoor.

De Naturall Pure maaltijdshake ondersteunt een gezond en actief leven. Of dat nu als gezond ontbijt is op drukke dagen, na het sporten voor spierherstel of als verantwoord tussendoortje wanneer je nog even door moet. 100% natuurlijk; geen toegevoegde suikers, kunstmatige smaakstoffen of vulmiddelen. Doe 250-300 ml (plantaardige) melk (of water) in de shaker & doe er 1 schep Naturall Pure bij. Schudden maar! Even kort, stevig schudden is al voldoende voor een klont vrije shake. Wil je de shake meenemen voor later op de dag? Dan zit er onder aan de shaker een handig bakje om een afgemeten portie Naturall Pure in mee te nemen.

HG Schoonmaakmiddelen

hg schoonmaakmiddelen

Is een huis met kinderen ooit opgeruimd? Nee, hier niet, maar schoon is het wel. Hoewel het soms klinkt alsof je een grindpad aan het stofzuigen bent als je de broodkruimels of etensrestjes onder de tafel wegzuigt, houden we ons huis wel elke dag schoon. Toch heb je er weleens een vlek bij die wat hardnekkig is, dus ik denk dat de HG vlekverwijderaar wel goed van pas gaat komen! Deze verwijdert vlekken uit bekleding en reinigt vervuilde oppervlakken en is onder andere geschikt voor tapijt, meubelbekleding en autobekleding.

Ik hoop deze dit jaar niet nodig te hebben, maar ik denk dat het iedereen wel een keer in het jaar overkomt dat het doucheputje ineens niet meer goed doorloopt. HG vloeibare ontstopper is een product voor het ontstoppen van een verstopte afvoer in de wasbak of een doucheputje. Het werkt grondig en effectief en tast de kunststof leidingen niet aan.

We houden massaal de bacteriën momenteel het liefst buiten de deur. Handen extra goed wassen na school, na boodschappen, voor het eten, na het spelen. De hele dag door handen wassen. Maar, sommige oplakten kun je ook met een desinfectie reiniger extra goed schoonmaken, bijvoorbeeld als je dat feestje hebt gehad dat binnenkort weer mag. HG desinfectie reiniger is bewezen effectief tegen bacteriën. Deze desinfectie spray doodt 99,9% van de bacteriën. Daarnaast heeft de desinfectant een korte inwerktijd en is de desinfectie reiniger biologisch afbreekbaar.

SprayMop Hetty (of Henry)

hetty spraymop

Ik wist niet dat ik de SprayMop Hetty nodig had, maar Hetty is zeer welkom in huis. Helemaal roze en supervrolijk, maar ook nog eens erg nuttig. Hoewel ik vrijwel elke dag de vloer stofzuig, althans de gebieden waar dit nodig is, zoals de gang (schoenen), de keuken en eettafel (kruimels), gaat de dweil maximaal één keer per week over de vloer. Soms heb je wel even van die vlekjes op de vloer die een dweil nodig hebben, maar waarbij ik echt geen zin heb om de dweil en een sopje te pakken. Maar met de Henry of Hetty SprayMop kan snel ‘een vlekje op de vloer worden weggewerkt’ of een hele keukenvloer worden gereinigd. Je doet een beetje water in het reservoir en sprayt dat een beetje op de vloer, SprayMop er overheen en je zet hem weer weg. De SprayMop is geschikt voor harde vloeren zoals tegels, laminaat en natuursteen en verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze en zwart/rood.

En zoals je op de foto kan zien zijn de kinderen ook blij met Hetty in huis. Ik hoef zelf niks meer te doen!

Ohh en je krijgt nu 50% korting (!!!) op de Hetty SprayMob als je FRISSESTART als kortingscode invult.

Kaartspel Unlock escape room

unlock kaartspel

Met de kinderen spelen wij veel spellen, maar op vakantie doen wij ook geregeld zonder de kinderen spelletjes tegen elkaar. Lekker buiten op het terras van je vakantiehuisje, wat te drinken en dan een spelletje. Soms zelfs de spelletjes van de kinderen, zoals exploding kittens, want die zijn voor jezelf echt net zo leuk. Thuis zou ik dit ook best wel vaker willen doen, een escape room zoals het kaartspel Unlock is dan ook echt meteen een heel leuke uitdaging.

In het kaartspel Unlock! probeer je samen met je medespelers binnen 60 minuten uit een ruimte te ontsnappen. Dit spel is gebaseerd op escape rooms en laat je deze ervaring thuis aan je eigen tafel beleven.

In Unlock! word je door middel van een kaartendeck en een gratis app door diverse scenario’s geleid. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op!

Thule Stir 18L rugzak

thule rugzak
Mijn rugzak wordt hier even geshowt

De Thule rugzak kwam voor mij als geroepen, ik heb namelijk eigenlijk altijd een rugzak mee. Op de fiets naar het werk, naar de stad met de kinderen of eigenlijk elke plek die ik bezoek waarbij de kinderen meegaan heb ik een rugzak mee. Het is zo makkelijk om zo genoeg spullen mee te nemen en het draagt zoveel lekkerder dan een zware tas aan je schouder.

Deze Thule Stir 18L is een mooie sportieve rugzak waar genoeg in kan. Een fles water, wat fruit eventueel reserve kleding voor de kinderen, dan houd je nog genoeg over voor je paraplu of andere handige dingen die wij moeders altijd uit onze tassen kunnen toveren als het nodig is. Met het skiën neem ik hem ook mee. Ik vind het skiën met een rugzak soms best wel makkelijk, een fles water mee, wat te snacken of een zonnebril in plaats van de skibril.

Het is een lichtgewicht rugzak, perfect voor een korte wandeltocht, de sportschool of de boerenmarkt. Ontworpen ter ondersteuning bij elk avontuur met een weerbestendige en slijtvaste gecoate nylon stof. Het hoofdvak met ritssluiting gaat wijd open om spullen met evenveel gemak in te pakken en eruit te halen. Blijf koel met een luchtdoorlatend achterpaneel en schouderriemen.  Verkrijgbaar in drie kleuren; Obsidian, Wood Trush en Alaska

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *