Is jouw dochter ook zo gek op Frozen

What's on mama's mind kruipen in de achtertuinWij waren een paar dagen naar de Franse Alpen, heerlijk! Terwijl de meeste kinderen weer naar school moeten, mochten wij nog op vakantie. Lekker naar Zuid Frankrijk, maar eerst even naar het meer van Annecy.

Voor onze dochter van 10 maanden is het haar eerste vakantie in het buitenland. Een lange Autoreis ging er aan vooraf, maar daarna was het heerlijk uitrusten en genieten.

Op de camping zaten twee zwembaden, prachtig gelegen tussen de bergen. Terwijl de meeste meisjes allemaal op een Frozen badlaken liggen of met Frozen speelgoed spelen zit mijn dochtertje in een groene krokodil; een klein bootje waarin ze lekker ronddobbert.

Zoals jullie meestal zien ben ik wel What's on mama's mind - naif zonnebrandvan de meisjes meisjes kleertjes en kleurtjes. Roze en jurkjes, lekker zoet. Spulletjes van Elsa en Anna heeft ze echter nog niet.

Dat komt vast ook al ze een paar jaartjes ouder is, dat Frozen speelgoed.

Het is lekker rustig in het zwembad, daardoor kan al het speelgoed gerust gebruikt worden tijdens het zwemmen. Emmertjes, zeefjes, bootjes, bandjes etc. De lol kan haast niet op.

Wij hebben enorm genoten van de paar dagen Franse Alpen. Daarna zijn we doorgereisd naar het zuiden van Frankrijk. Aan de Côte d’Azur.
Ook daar was het zwembad weer prachtig. Drie zwembaden om je te vermaken.

Wij dobberen lekker verder in onze groene krokodillenboot in het zonnetje.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *