Veilige voetjes tegen spaakbeknelling – winnaar

Uitslag winactie Veilige Voetjes juni 2015Gefeliciteerd Lieke. Jij hebt een setje Veilige Voetjes gewonnen.

Op 22 mei schreef ik een blog over het ongeluk van mijn neefje. Hij raakte met zijn beentje bekneld tussen de spaken, toen hij achterop zat bij zijn moeder.

Mijn neefje, vijf jaar oud, brak zijn beentje. Vreselijk. 6-8 weken moest hij in gips en hij is er erg van geschrokken.

What's on mama's mind - jasbescherming koeWat blijkt? Dit gebeurt veel te vaak. Ik kwam in contact met Veilige Voetjes. Zij maken spaakbeschermers. Via hun kwam ik aan informatie over spaakbeknelling, zoals dit wordt genoemd. Wist je dat er jaarlijks gemiddeld 2.300 kinderen op de Eerste hulp komen met  verwondingen door spaakbeknelling? Dit komt het meest voor bij kinderen tussen de drie en vijf jaar. Normale jasbeschermers zijn vaak niet stevig genoeg om te voorkomen dat kindervoeten tussen de spaken What's on mama's mind - jasbescherming ptt post op fietskomen. Aldus de informatie van VeiligheidNL.

Veilige Voetjes heeft een hippe oplossing gemaakt. Zij hebben stevige jasbeschermers gemaakt van kunststof, die het halve wiel afdekken. Deze moeten er voor zorgen dat beknelling tussen de spaken niet meer kan gebeuren. Ze zijn goed te combineren met kinderzitjes.

Mijn blogvolgers maakten kans op een setje jasbeschermers. Lieke is de winnaar geworden.
Like je dan ook de Facebookpagina van Veilige Voetjes ?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *