Verhuizen met een peuter deel 2

Kim van Smeerdijk vervolgt haar verhuisavonturen in deze blog.

Kim van smeerdijk

Wonen in een tuinhuisje

Zoals jullie weten wonen wij tijdelijk in het tuinhuisje van mijn vader. Dat zou tijdelijk zijn, maar zo langzamerhand gaat de tijd maar door en zitten wij er nog steeds.

7 maanden zitten we alweer in het tiny tuinhuis. Deze maand hadden we verwacht, gehoopt, gedacht de sleutel van ons nieuwe huis te krijgen, maar van de week is het gerucht bevestigd. We hebben te horen gekregen dat de opleverdatum niet meer voor de bouwvak word, maar erna. Dat betekent minimaal nog 3 maanden wachten. Nog 3 maanden in dit kleine huisje vertoeven. Dat geeft best een klap in je gezicht als je er vanuit ging er nu in te mogen. Maar het mocht niet zo zijn. Tegenslagen zijn er om te overwinnen, maar leuk is anders. Ik ben het soms helemaal beu.  Juist de kleine dingen mis je. Het bed opmaken op een normale manier, in bed tv kijken, neerploffen op een zachte bank, een eigen wasmachine en zo kan ik nog wel even door gaan.

nieuwbouw huis gastblogger kim

Naar school en verhuizen

Plus het feit dat het krap zal worden met de schoolgang van Nikita. Begin oktober word ze 4 jaar en zou ze naar de kleuterklas mogen. Dat moeten we waarschijnlijk iets verplaatsen. Iets wat ik voor haar niet leuk vind, maar geen andere keus heb. We gaan er alles aan doen om haar verjaardag gewoon in ons nieuwe huis te vieren. Hoe? Dat weet ik alleen niet.  Alles maar met kleine stapjes bekijken.

We hebben met de bouw al zoveel tegenslagen gehad dat dit er ook nog wel bij kan. Het was onvermijdelijk. We hadden het al verwacht maar je houdt toch hoop. Mijn hoop gaat nu uit dat mijn dochter gewoon na de herfstvakantie naar school kan. Al moet ik kamperen in het huis.

Moodboard voor nieuwbouw huis

nieuwbouwhuis moodboard

Het is even niet anders dat weet ik wel en we krijgen er iets moois voor, wat we dan nog meer waarderen, maar soms heel soms vind ik het gewoon even niet meer leuk. Mijn moodboard is al lang klaar en alles is in mijn hoofd al ingericht. Ik mis mijn spullen uit de berging. Helemaal nu we de zomer hier door moeten brengen. Al onze zomerkleding zit nog in dozen in de berging, aangezien ik er niet vanuit ging dat het zo lang zou duren. Wel weer een goede reden om te shoppen. Dus heb jij nog leuke tips om met korting te shoppen dan hoor ik dat graag.

Een positief puntje is dat we nu wel heel makkelijk en snel op het strand zijn. Kom maar op zomer we kunnen je aan.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *