ViSSEVASSE voor kerst

Ik vind Kerst echt het moment om even offline te gaan. Niet de hele dag aan de computer of op je telefoon. Niet elke avond voor Netflix of Videoland. Ik maakte kennis met een Deens merk: ViSSEVASSE. Prachtige illustraties, die je moeten doen stimuleren om even af te schakelen. Een uitdaging die ik graag aan ga!

ViSSEVASSE

ViSSEVASSE

ViSSEVASSE is een ontwerp- en papierstudio gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. Een merk van  Dorthe Mathiesen en Karsten Noel Poulsen. Ze maken mooie posters, maar ook spelletje in een Scandinavische stijl met pastelkleuren en romantiek. Of zoals ze zelf zeggen: poëzie. Ze bieden je de gelegenheid om offline te gaan, om een adempauze te nemen en te dromen. Iets wat veel mensen momenteel wel goed kunnen gebruiken, iedereen is altijd bereikbaar en voelt zich daartoe verplicht, maar af en toe af schakelen is best wel fijn. Het advies is sowieso om minimaal 15 minuten of 20 minuten helemaal niks te doen. Doe jij dat ook?

De posters zijn prachtig en de stijl komt helemaal terug op de puzzel en kerstkaarten, die ik van ze heb gekregen. De puzzel ga ik met kerst maken. 1000 stukjes, dus voor de kinderen een behoorlijke uitdaging om te helpen, maar gezellig aan tafel is een prima idee.

ViSSEVASSE puzzel

Puzzel: 63 x 45 cm.
Doos: 19 x 26,5 x 6 cm.

Leuke tip voor de Kerstman. ⁣De puzzel kost € 33 en is te koop in hun ViSSEVASSE webshop. Ze verzenden wereldwijd hun producten. De website is in het Engels, Deens of Noors te bereiken, dus ik hield het even op Engels.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Puzzel ViSSEVASSE
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *