VOGUE Girl en Tina introduceren beautylijn

VOGUE Girl roept allerlei herinneringen bij mij op. Ik herinner mij de zoete geur van de deospray die ik vroeger van dit merk had. Hoewel mijn eigen dochter nog niet in de leeftijd van Tina is, vind ik de nieuwe beautylijn wel een heel leuke combinatie: VOGUE Girl en Tina introduceren beautylijn.

VOGUE Girl en Tina

De twee grootste meidenmerken van Nederland lanceren samen een beautylijn gericht op jonge meiden. VOGUE Girl staat bekend om haar exclusieve geuren en hippe prints en mediamerk Tina maakt o.a. het populaire weekblad.

Voor deze creatie hebben ze de input van maar liefst 50.000 meiden gehad.

Vogue Girl en Tina

Cosmic en sparkle

Naar wens van de meiden bestaat de beautylijn uit de volgende producten: anti-transparant, douche foam, body mist, eau de toilette en een DIY soap lab. Dat laatste is overigens hartstikke leuk, ook voor volwassenen om met hun jongere kids te doen. Zelf zeep maken, toevallig kreeg ik het ook voor Moederdag. Kinderen vinden zeep vaak heel leuk en interessant en lekker ruiken.

De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij de drogisterijen zoals Kruidvat.nl, etos.nl en DA-Dio. Maar… je ontvangt ze ook bij een abonnement op Tina.

Vogue Girl en Tina

Emma Keuven live

Emma Keuven is live op zaterdag 16 mei om 12:00 uur op haar instagram kanaal @emmakeuven voor een echte cosmic party waarbij ze de supertoffe beautylijn van VOGUE Girl en Tina op een feestelijke manier zal reviewen. Volg de lancering op Instagram via @TijdschriftTina en @voguegirlnl. Doe je ook mee?

Bekijk ook: VOGUE cosmetics glow and shine

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *